Κρατάτε γερά !


Σε όσους απέμειναν όρθιοι: Καρτερία και Ευψυχία !

Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016

ΡΟΥΜΑΝΙΑ: «Ήρωες» σε όλη την χώρα θεωρούνται οι κάτοικοι μιας μικρής πόλης που ματαίωσαν μυστικό σχέδιο της κυβέρνησης για εγκατάσταση κέντρου μεταναστών. «Είμαστε έτοιμοι να χρησιμοποιήσουμε βία αν δεν σεβαστείτε τη θέλησή μας» (video)

Οι κάτοικοι μιας μικρής αγροτικής πόλης της Τρανσυλβανίας στη Ρουμανία εξοργίστηκαν όταν ανακάλυψαν ένα μυστικό σχέδιο της κυβέρνησης για εγκατάσταση μεταναστών στην κοινότητά τους και γρήγορα σχημάτισαν μια αντίσταση. Τώρα χαιρετίζονται ως ήρωες στη χώρα τους.



Η εξέγερση των αγροτών εναντίον της κυβέρνησης και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ξέσπασε στην πόλη Ardud, στην επαρχία Satu Mare, με πληθυσμό 5.000 κατοίκους, όταν οι ντόπιοι ανακάλυψαν ότι ένα έργο μιας Εκκλησίας όπου θα στέγαζε ηλικιωμένους ήταν στην πραγματικότητα ένα μυστικό κέντρο για μετανάστες. Η απάτη ήρθε στο φως μόνο όταν ο οργανισμός που ήταν υπεύθυνος για το κέντρο άρχισε να παίρνει συνεντεύξεις από ντόπιους για τις θέσεις εργασίας που πρόσφερε και έθετε ρητά την προϋπόθεση ότι θα έπρεπε να φροντίζουν μετανάστες, αναφέρει το ρουμανικό κρατικό ειδησεογραφικό κανάλι B1.

Το έργο χρηματοδοτείτο από την...

Η συνέχεια εδώ