Κρατάτε γερά !


Σε όσους απέμειναν όρθιοι: Καρτερία και Ευψυχία !

Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016

ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΙ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΟΣ - ΕΡΧΕΤΑΙ Η... «ΤΟΥΡΚΕΛΛΑΔΑ» ΤΗΣ ΧΡΙΣΤΙΝΑΣ ΙΑΚΩΒΙΔΟΥ - ΤΟ... «ΟΡΑΜΑ» ΤΗΣ, ΤΩΡΑ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ ΔΙΚΕ ΜΟΥ !

Κάντε ένα «κλικ» πρώτα εδώ...

... και κατόπιν (περί «Τουρκελλάδος») εδώ.


Ο Ερντογάν ξόφλησε, επίκειται πραξικόπημα εναντίον του. Αφορμή θα είναι η ανακήρυξη η ίδρυση Κουρδικού κράτους με εδάφη της Συρίας και Τουρκίας. Ακόμα και οι φανατικοί οπαδοί του από την καθυστερημένη Ανατολία δεν θα του το συγχωρέσουν.
Ο Ερντογάν δεν έχει πλέον φίλους πουθενά, ούτε έξω, ούτε μέσα.
ΗΠΑ και Ρωσία έχουν συναποφασίσει την δημιουργία του Κουρδικού κράτους.Οι ΗΠΑ δεν θα μπορούσαν ποτέ να μην συμφωνήσουν με την Ρωσία, δεν διαθέσουν πλέον ικανό στρατό και ότι πλέον είναι ετοιμοπόλεμο το προορίζουν για τον περιορισμό της Κίνας στην Ασία και Ειρηνικό. 
Ο Ερντογάν τρώει αδειάσματα συνεχώς από τις ΗΠΑ με επιστέγασμα την πρόσφατη ταξιδιωτική οδηγία των ΗΠΑ προς τους Αμερικάνους πολίτες και οικογένειες στρατιωτικών που ζούνε στην Τουρκία.

Από το 2013 ο Ομπάμα ξέγραψε τον Ταγίπ , όταν ο τελευταίος προσπάθησε να παρασύρει τις ΗΠΑσε πόλεμο με την Συρία με αφορμή την σκηνοθετημένη από την ΜΙΤ επίθεση με χημικά στην Δαμασκό.
Τον Ερντογάν θα τον ρίξουν οι στρατιωτικοί οι οποίοι είναι μοιρασμένη σε κεμαλιστές και γκιουλενιστές, οπαδοί του Φετουλάχ Γκιουλέν , του Τουρκου ιμάμη που διαμένει στις ΗΠΑ με έξοδα των ΗΠΑ και με χιλιάδες ιεροδιδασκαλεία σε όλο τον κόσμο, και στην Τουρκία βεβαίως όπου και έχει προσηλυτίσει χιλιάδες Τούρκους δημόσιους υπαλλήλους και στρατιωτικούς.
Κεμάλιστές και γκιουλενιστές είναι δύο διαφορετικοί κόσμοι, οι μεν κοσμικοί και οι δε ισλαμιστές, αλλά στην προκειμένη πε΄ριπτωση θα συνεργαστούν υπο τις οδηγίες των ΗΠΑ για να ρίξουν τον Ταγίπ.
Η δουλειά θα γίνει πριν τις...

Η συνέχεια εδώ