Κρατάτε γερά !


Σε όσους απέμειναν όρθιοι: Καρτερία και Ευψυχία !

Σάββατο, 9 Απριλίου 2016

Πολεμικό συμβούλιο συνεκάλεσε ο Πούτιν, με θέμα τις συγκρούσεις στον μικρό Καύκασο (Ναγκόρνο Καραμπάχ) μεταξύ Αρμενίας και Αζερμπαϊτζάν - Η Τουρκία βρίσκεται (και πάλι) πίσω απ' όλα - ΗΠΑ και Ισραήλ ζητούν την εκκένωση της Τουρκίας από τους πολίτες τους: «Εγκαταλείψτε αμέσως τη χώρα» - Εν τω μεταξύ, οι Κεμαλικοί λένε εξαγριωμένοι στον ψυχασθενή Ερντογάν: «Οδηγείς την Τουρκία στο χάος» !


Έκτακτο πολεμικό συμβούλιο συγκάλεσε ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν, για το ζήτημα του Ναγκόρνο Καραμπάχ τη στιγμή που η εκεχειρία έχει παραβιαστεί δεκάδες φορές από την Αρμενία και το Αζερμπαϊτζάν με τις σφαγές να συνεχίζονται και τις δύο χώρες να μαζεύουν τα πτώματα των στρατιωτών τους. Ταυτόχρονα, ο Ν. Μεντβέντεφ μίλησε ευθέως για ανάμειξη της Τουρκίας η οποία υποκινεί τις συγκρούσεις στην περιοχή.
Συγκεκριμένα πολεμικό συμβούλιο...

H συνέχεια  εδώ

---------------

ΗΠΑ και Ισραήλ με επείγουσα ανακοίνωση καλούν τους πολίτες τους να εγκαταλείψουν άμεσα την Τουρκία ενώ ζητούν απ όσους δεν μπορούν να μην πλησιάσουν Κωνσταντινούπολη και Αττάλεια γιατί θεωρούν δεδομένο ότι έρχεται μεγάλο κύμα τρομοκρατικών επιθέσεων. Η εκτίμηση αυτή φέρεται να είναι κοινή στις μυστικές υπηρεσίες ΗΠΑ και Ισραήλ.
Συγκεκριμένα, το Ισραήλ προειδοποιεί τους κατοίκους του για...

Η συνέχεια  εδώ

----------------

Το “βαθύ κράτος” στην Άγκυρα δείχνει σιγά σιγά να εξεγείρεται κατά του Ρ.Τ. Ερντογάν που με τις ενέργειες του έχει καταστήσει τη χώρα “διεθνή τρομοκράτη” και οδηγεί την Τουρκία σε απομόνωση. Ένας εκ των εκφραστών του, ο πρώην αρχηγός ΓΕΕΘΑ στρατηγός Ιλκέρ Μπασμπούγ κατακεραύνωσε τον Τούρκο Πρόεδρο προειδοποιώντας τον πως η σύγκρουση με τη Ρωσία και η διατάραξη των σχέσεων με τις ΗΠΑ λόγω Κούρδων απειλεί να οδηγήσει τη χώρα σε χάος.
Εν μέσω πληροφοριών, φημών και διαψεύσεων πώς επιχειρείται πραξικόπημα κατά του Ρ.Τ. Ερντογάν ο στρατηγός Μπασμπούγ (ήταν ένας εξ αυτών που είχε φυλακίσει η Τούρκος Πρόεδρος για ανάμειξη του στο σχέδιο Βαριοπούλα) πραγματοποίησε ομιλία σε ημερίδα του...

Η συνέχεια εδώ