Κρατάτε γερά !


Σε όσους απέμειναν όρθιοι: Καρτερία και Ευψυχία !

Τρίτη, 5 Απριλίου 2016

Συρία: Οι ισλαμιστές κατέρριψαν Su-22 και λίντσαραν μέχρι θανάτου τον Σύρο πιλότο - Νεκρός Spetsnaz - To Ιράν στέλνει ειδικές δυνάμεις και ελεύθερους σκοπευτές για την κατάληψη της Deir Ezzor και του ΧαλεπίουIσλαμιστές της Al-Nusra και της Harakat Ahrar Al-Sham κατέρριψαν με MANPADS Su-22 της συριακής Αεροπορίας πάνω από το Al-Eis στο Ν. Χαλέπι με τους ισλαμιστές να αιχμαλωτίζουν και να λιντσάρουν τον πιλότο ενώ ένας ακόμη Spetsnaz έπεσε νεκρός σε σφοδρές μάχες με τους τρομοκράτες.
Η Μόσχα στέλνει επιπλέον Ka-52 στην Συρία όπου ετοιμάζονται μεγάλες επιχειρήσεις στο Χαλέπι.
Η Τουρκία άνοιξε εκ νέου το συνοριακό πέρασμα Bab al Ηawa και προμήθευσε με όπλα τους ισλαμιστές.
Πηγές από τον συριακό Στρατό επιβεβαιώνουν την ταυτότητα του Σύρου πιλότου.
Ο πιλότος ονομάζεται Khaled Sa’id και κατάγεται από την Λαττάκεια. Η οικογένεια του ειδοποιήθηκε για το τραγικό γεγονός.
Επιπλέον ο συριακός Στρατός...

H συνέχεια εδώ

-----------------

To Iράν έστειλε στην Συρία στελέχη των ιρανικών Ειδικών Δυνάμεων και κυρίως ελεύθερους σκοπευτές στη Συρία για να βοηθήσουν τον συριακό Στρατός στις αστικές μάχες που θα διεξαγάγει στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα στην πολιορκούμενη πόλη της Deir Ezzor και στην επικείμενη διείσδυση στις ανατολικές συνοικίες του Χαλεπίου οι οποίες κατέχονται από τους ισλαμιστές του ISIS και της Αλ Νούσρα, χρησιμοποιώντας έτσι για πρώτη φορά μέλη των επίσημων ιρανικών ΕΔ στην συριακή σύγκρουση!

«Στέλνουμε καταδρομείς από την 65η Ταξιαρχία των Ειδικών Δυνάμεων αλλά και από άλλες μονάδες στη Συρία ως συμβούλους» δήλωσε ο στρατηγός Αλί Αραστέχ.

Ο Αραστέχ είχε δηλώσει μόλις τον περασμένο μήνα ότι...

Η συνέχεια εδώ