Κρατάτε γερά !


Σε όσους απέμειναν όρθιοι: Καρτερία και Ευψυχία !

Τρίτη 17 Μαΐου 2016

Συνελήφθη ο Ανδρέας Μαρτίνης - [Υπενθύμιση προς παλιούς αναγνώστες / αναγνώστριες: Για τα επίθετα σε -ίνης, σάς έχουμε πη άλλη φορά. Θυμάστε;]


Συνελήφθησαν το πρωί ο Ανδρέας Μαρτίνης και η σύζυγός του, Γεωργία, μετά από ένταλμα της εισαγγελίας διαφθοράς για απάτη κατ’ εξακολούθηση σε βάρος του νοσοκομείου Ερρίκος Ντυνάν.
Οι δύο συλληφθέντες βρίσκονται στην δίωξη οικονομικού εγκλήματος και πρόκειται σε λίγη ώρα να οδηγηθούν στον ανακριτή με κατηγορίες για νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες & κακουργηματική απάτη.
Ο κ. Μαρτίνης κατηγορείται ότι ως πρόεδρος του νοσοκομείου Ερρίκος Ντυνάν από το 2001 μέχρι και το τέλος της προεδρίας του είχε διασπαθίσει μεγάλα χρηματικά ποσά προς ίδιον όφελος.
----------------

Ένα από τα «σκάνδαλα» για τα οποία κατηγορήθηκε ο Μαρτίνης

Ο Ανδρέας Μαρτίνης έχει κατηγορηθεί για κατασπατάληση της περιουσίας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρου και για εκμετάλλευση περιουσιακών του στοιχείων ή ποσών που προήλθαν από δωρεές.

Η συνέχεια εδώ

----------------

Τι βρήκαν οι αστυνομικοί στο εξοχικό του Α. Μαρτίνη στην Ραφήνα

Την ώρα που αστυνομικοί της Οικονομικής Αστυνομίας εισέβαλλαν στο σπίτι του Ανδρέα Μαρτίνη και της συζύγου του Γεωργίας στην Κηφησιά για να τους συλλάβουν, μια άλλη ομάδα αστυνομικών πραγματοποιούσε έρευνα στο εξοχικό σπίτι του πρώην προέδρου του νοσοκομείου Ερρίκος Ντυνάν στην Ραφήνα.

Εκεί, οι αστυνομικές αρχές βρήκαν τραπεζικά βιβλιάρια, ιδιόχειρες σημειώσεις, παραστατικά τραπεζικών συναλλαγών αλλά και στοιχεία για δραστηριότητες μέσω εξωχώριων εταιριών.
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του CNN Greece, όλα τα στοιχεία έχουν σχέση με τις παράνομες δραστηριότητες του Ανδρέα Μαρτίνη και τις κατηγορίες για διαφθορά.
Στις 12:00 ο Ανδρέας Μαρτίνης και η σύζυγός του θα μεταφερθούν στον εισαγγελέα εκτελέσεως ποινών.