Κρατάτε γερά !


Σε όσους απέμειναν όρθιοι: Καρτερία και Ευψυχία !

Κυριακή 12 Ιουνίου 2016

Όχι μόνο δεν υπάρχει Δεξιά στην Ελλάδα, αλλά υπάρχει και ατελείωτη μαλακία...


Ο/Η Ανώνυμος είπε...
 Ο ΣΥΡΙΖΑ εκ των πραγμάτων ακολουθεί μια πιο φιλελεύθερη πολιτική από την ΝΔ και είναι πιο ικανός να κάνει καίριες τομές που χρειάζεται ο τόπος. Δύσκολα να πέσει ο Σύριζα από την στιγμή που οι αμερικανοί παίζουν τα ρέστα τους με Τσίπρα. Κόβουν συντάξεις και μιλάνε για εξυγίανση, μας βάζουν φόρους και μας λένε για ανάπτυξη. Πως να πέσουν; Στους δρόμους να βγεις δεν έχει νόημα, αφού θα σε καπελώσουν τα κκεδια. τι να κανείς; Η ΝΔ θεωρείται ακόμα μνημονιακότερη του Σύριζα και δεν παίρνει ψήφους και αυτό οφείλεται ότι το 70% του λαού ειναι στα αριστερά.. Όταν ο Μητσοτάκης λέει ότι δεν χρειαζόμαστε μικρότερο δημόσιο, χάνει ιδιωτικό τομέα. Όταν ο Μητσοτάκης λέει ότι χρειαζόμαστε απολύσεις στο δημόσιο, χάνει δημόσιο χωρίς να κερδίζει ιδιωτικό τομέα.


Τί μπορεί να υποσχεθεί η ΝΔ στους Έλληνες; καλύτερα μνημόνια; Όταν μιλάς με ξύλινη γλώσσα, δεν λες την αλήθεια στον κόσμο, δεν κάνεις..φοβάσαι την αλήθεια και η αλήθεια ειναι ότι από το 74 και μετά, δεξιά δεν υπάρχει στην Ελλάδα εξαιτίας της ΝΔ. Ο Τσίπρας τσάκισε τους δεξιούς συνταξιούχους! Όχι το δημόσιο! Ακόμα και τις επικουρικές του πασοκοδημοσίου γλίτωσε!

Οι εθνομηδενιστές και οι φασίστες (που είναι πολλοί) είναι ενθουσιασμένοι με το έργο του και λατρεύουν τον Αλέξη και τη συμμορία του. Τους έβγαλε από την φυλακή. Η τεράστια αποχή που υπάρχει στις εκλογές είναι άνθρωποι που δεν έχουν στον Ήλιο μοίρα. Και αυτοι δεν ειναι αριστεροί.