Κρατάτε γερά !


Σε όσους απέμειναν όρθιοι: Καρτερία και Ευψυχία !

Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016

ΝΑ ΞΕΣΤΡΑΒΩΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ, Ε;


Χαχα... Τι έγινε με τους Γερμανούς; Τσιν - τσιν...
ΜΙΑ ΓΡΗΓΟΡΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ - ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ
Απαραίτητη προϋπόθεση γα να καταλάβουμε τι θα επακολουθήσει του δημοψηφίσματος στην Βρετανία είναι να θυμηθούμε αυτά που το hellenic sunrise γράφει εδώ και χρόνια σχετικά με τα αίτια του πολέμου στην Συρία και το σχέδιο της Γερμανίας για ενεργειακή απεξάρτηση από την Τουρκία.
Το hellenic Sunrise υποστηρίζει σθεναρά και με κάθε ανάληψη της ευθύνης τα παρακάτω:

α. Ο πόλεμος στην Συρία ξέσπασε ως επακόλουθο της άρνησης του πρ. Άσαντ το 2009 να δεχθεί την διέλευση ενός αγωγού αερίου από την χώρα του, αγωγού Κατάρ-Σ.Αραβίας-Ιορδανίας-Συρίας-Τουρκίας-Ελλάδας- Β. Ηπείρου-Ιταλίας-Αυστρίας-Γερμανίας.
Ο πόλεμος διεξήχθη με χρήμα από το Κατάρ, τεχνογνωσία από τις ΗΠΑ και υποστήριξη από την Τουρκία. Η Γερμανία ως η κύρια ενδιαφερόμενη για την δημιουργία του αγωγού παρείχε κάθε είδους διπλωματική παρασκηνιακή κάλυψη .Ενδιαφέρον είναι ότι ο Ομπάμα δεν ήταν ποτέ και πολύ πρόθυμος για να υποστηρίξει τον πόλεμο εναντίον της Συρίας και ακόμα και αυτό το περίφημο Ισλαμικό Κράτος είναι προϊόν του βαθέως αμερικάνικου κράτους-παρακράτους των μυστικών υπηρεσιών που ελέγχονται από την ρεπουμπλικανική αντιπολίτευση του Ομπάμα.
Η Ρωσία αναμείχθηκε ενεργά στην Συρία για δύο κύριους λόγους, ο ένας ήταν η αποσόβηση του κινδύνου πτωσηςτου Άσαντ και της κατασκευής του αγωγού ο οποίος θα ανεξαρτητοποιούσε την Ευρώπη από το ρωσικό αέριο και ο δεύτερος ήταν...

Η συνέχεια εδώ.