Κρατάτε γερά !


Σε όσους απέμειναν όρθιοι: Καρτερία και Ευψυχία !

Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016

Παγκόσμια Αποκλειστικότητα: Ο Tραμπ, ετοιμάζει τη "Μεσογειακή Ένωση", με τους Τσίπρα, Ερντογάν και Νετανιάχου - Ο ρόλος του νεαρού G. Papadopoulos


Ξεστραβωνόμαστε, εδώ, εδώ, εδώ, εδώ, εδώ...

.
Μια αποκάλυψη που αλλάζει τα δεδομένα στην παγκόσμια γεωπολιτική σκακιέρα και αφορά άμεσα την Ελλάδα. Μια αποκάλυψη που εξηγεί σε μεγάλο βαθμό κινήσεις που εκ πρώτης όψεως δείχνουν δυσνόητες.
Το “Κουρδιστό Πορτοκάλι” παρουσιάζει σε παγκόσμια αποκλειστικότητα τους σχεδιασμούς του επιτελείου του υποψήφιου των Ρεπουμπλικανών για τον Λευκό Οίκο Ντόναλντ Τραμπ. Σας υπενθυμίζουμε ότι ήδη η Χίλαρυ Κλίντον σύμφωνα με τις τελευταίες δημοσκοπήσεις αισθάνεται ήδη την καυτή ανάσα του και αν κρίνουμε από τον τρόπο που ψήφισαν οι Βρετανοί στο δημοψήφισμα ο Τραμπ συγκεντρώνει τις περισσότερες ελπίδες να φθάσει στον Λευκό Οίκο.
Ο Τραμπ έχει ένα όραμα που μας αφορά άμεσα. Στόχος του είναι η δημιουργία της “Μεσογειακής Ενωσης” σαν αντίβαρο στην Ευρωπαική Ενωση την οποία οι ΗΠΑ θα εξακολουθήσουν να ελέγχουν διά μέσω της Μεγάλης Βρετανίας η οποία δεν πρόκειται να φύγει από την Ε.Ε.-όπως από την πρώτη στιγμή σας αποκάλυψε το “Κουρδιστό Πορτοκάλι”.
Οι σχεδιασμοί του Τραμπ και του επιτελείου του είναι σε γνώση τόσο του Αλέξη Τσίπρα όσο και του Πάνου Καμμένου.
Ο Τραμπ λοιπόν φιλοδοξεί στην Μεσογειακή Ενωση να ενταχθούν αρχικά η Αίγυπτος, το Ισραήλ, η Κύρπος, τα Ηνωμένα Αραβικά, Εμιράτα, η Ιορδανία, η Λιβύη, η Τουρκία και φυσικά η Ελλάδα.
Αυτός ο σχεδιασμός είναι που έσπρωξε τον Ερντογάν να τείνει χείρα φιλίας στο Ισραήλ και να ζητήσει συγνώμη από τον Βλαντιμίρ Πούτιν.

Είπαμε, από τη Λιβύη... Κάντε «κλικ» εδώ.

Ο άνθρωπος ο οποίος μίλησε πρώτος στον Τραμπ για την σημασία της “Μεσογειακής Ενωσης” είναι ο νεαρός Ελληνοαμερικανός George Papadopoulos ο οποίος είναι σύμβουλος του υποψηφίου των Ρεπουμπλικανών σε θέματα ενέργειας και εξωτερικής πολιτικής. Ο George Papadopoulos είναι ένας από τους 7 συμβούλους του Τραμπ στην εξωτερική πολιτική. Οι άλλοι 6 είναι οι Jeff Sessions,Walid Phares, Carter Page, Joe Schmitz, Keith Kellogg, Michael Flynn.

Πηγή:  «Κουρδιστό Πορτοκάλι»


«Η Ένωση για τη Μεσόγειο είναι σχέδιο που ιδρύθηκε τυπικά στο Παρίσι στις 13 Ιουλίου 2008 από τον Γάλλο Πρόεδρο Νικολά Σαρκοζί, και είχε ως στόχο δήθεν ένα εργαλείο για την αναζωογόνηση της ευρωμεσογειακής εταιρικής σχέσης (διαδικασία της Βαρκελώνης) με την ενίσχυση και την ανάπτυξη των σχέσεων μεταξύ των εθνών που συνορεύουν τη Μεσόγειο Θάλασσα.» Περισσότερα, εδώ.