Κρατάτε γερά !


Σε όσους απέμειναν όρθιοι: Καρτερία και Ευψυχία !

Πέμπτη 21 Ιουλίου 2016

Είπαμε: ὓβρις → ἂτη → νέμεσις → τίσις --- --- --- Είναι ο Νόμος...

«Ἡ ἀσεβής εἰρήνη ἀποτελεῖ τό λίκνο τοῦ πολέμου».

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΒΕΛΙΜΙΡΟΒΙΤΣ


Προσοχή ρέεε !!! Για τις... «μεταλλάξεις» τού σχεδίου "Balyoz", σάς τά είπαμε. Πάρτε τώρα και τις...«μεταλλάξεις» τού σχεδίου "Suga". Όποιος καταλαβαίνει, καταλαβαίνει. Για τους λοβοτομημένους, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο... ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ ΝΗΣΑΚΙΑ ΟΠΩΣ Η ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ, Η ΡΩ, ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟΝΗΣΙ ΡΕΕΕ !!!


19|07|2016

Ο Αριτούρκ είπε : ¨Κατά την αρχή της εκδίκασης η αστυνομία επέδειξε μια ιδιαίτερη προσπάθεια να μην μπούμε στην αίθουσα. Εντέλει αφού προσπαθήσαμε μπήκαμε στην αίθουσα. Επιθυμώ να αναφέρω το εξής. Ως δικηγόρος συναντήθηκα και με την πρόεδρο και με την εισαγγελέα του δικαστηρίου και ζήτησα να μας δώσουν τα ονόματα και τους βαθμούς αυτών των ατόμων. Δυστυχώς δεν μας δόθηκαν αυτά από το δικαστήριο και μας ειπώθηκε πως είναι απόρρητα. Επίσης δεν είχαμε την ευκαιρία να εξετάσουμε τον φάκελο της υπόθεσης. Λέγοντας αυτό στην ουσία το δικαστήριο ήρθε σε αντίθεση με τον εαυτό του. Διότι κατά την έναρξη της διαδικασίας είπαν τα ονόματα αλλά με ελληνική προφορά και χαμηλόφωνα. Και δίχως να ακούσει κανείς το ξεπέρασαν¨.

Ο Αριτούρκ είπε πως απορρίφθηκε το αίτημα του να μετάσχει ως πολιτική αγωγή και πρόσθεσε : ¨ Από αυτό εξάγω το εξής. Οι εδώ Έλληνες αρμόδιοι και το δικαστήριο δεν είναι αντικειμενικοί.

http://tourkikanea.gr/2016/07/avukat-6/#more-63591
--------------------

ΥΓ.

18|07|2016
http://www.iefimerida.gr/news/278922/opadoi-tis-galatasarai-sti-thraki-kaloyn-se-xesikomo-toys-moysoylmanoys-stis-24-ioylioy