Κρατάτε γερά !


Σε όσους απέμειναν όρθιοι: Καρτερία και Ευψυχία !

Κυριακή 31 Ιουλίου 2016

Μπολυμπολιτιζμός και μαντήλα στα σχολεία !



Φαήλος Κρανιδιώτης

Το όνειρο τής πολυπολιτισμικής κουρελούς. Να μάς μείνουν και να ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ

Ο ΣΥΡΙΖΑ επιμένει ρισκάροντας, ώσπου η βλάβη στην πατρίδα να γίνει ανήκεστος
Το πολιτικό έγκλημα του ΣΥΡΙΖΑ και των «μη ηλεκτροδοτούμενων» Ελλήνων, που του κρατάνε τσίλιες, να ξεχαρβαλώσουν τα σύνορα, μπάζοντας μέσα στρατιές λαθρομεταναστών και προσφύγων, κατά κύριο λόγο σουνιτών, είναι δεδομένο.
Για να ικανοποιήσουν τον διεθνιστικό τους κάλο και για να χρησιμοποιήσουν τα θύματα του Ερντογάν και των ψυχοπαιδιών του στη Ράκα ως καψοκαλύβικο διαπραγματευτικό εκβιασμό για το χρέος, διέλυσαν την ασφάλεια της χώρας. Ο εκβιασμός πήγε άπατος, γείτονες κι εταίροι έκλεισαν τα σύνορά τους και οι μουσαφιραίοι της Τασίας μάς έμειναν αμανάτι.
Οι εραστές του βενεζουελάνικου μπολιβαρισμού έφεραν τελικά, αντί για την ταπείνωση των καπιταλιστών δανειστών, μια Μνημονιάρα σαραντάπηχη, που τη ζήλεψε και ο Αδωνις. Οι φόροι σε λίγο θα κάνουν τον Αλή Πασά να μοιάζει με Ρεπουμπλικάνο Τραμπικό.
57.000 οι μουσαφιραίοι στα χαρτιά, τρέχα γύρευε πόσοι είναι στην πραγματικότητα και εκτός των hot spots. «Δωράκι» η φυματίωση στο προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων.

ΠΗΓΗ http://www.dimokratianews.gr/content/65177/mpolympolitizmos-kai-mantila-sta-sholeia

Μου έλεγε παλιοσειρά δόκιμος του Πεζικού, που έκανε τρία χρόνια θητεία, τα δύο στη Λέσβο: «Γιατί έφαγα τόσο χρόνο από τη ζωή μου; Ασκήσεις, οχυρωματικά έργα, φυλάκια, παρατηρητήρια κ.λπ. Για να αποβιβαστούν ανενόχλητες πέντε μεραρχίες μουσουλμάνων πέρυσι, από τους οποίους οι μαφιόζοι του Ερντογάν βγάζουν δύο τρία χιλιάρικα το κεφάλι;»


Λοιπόν, σας έχω νέα. Τις τελευταίες εβδομάδες έγιναν δύο συσκέψεις -Αθήνα και Θεσσαλονίκη- των διευθυντών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, με τη συμμετοχή και άλλων στελεχών των διευθύνσεων, συνεργατών του Φίλη, υπό την ευθύνη του Γιάννη Παντή, γ. γραμματέα του υπουργείου. Αντικείμενο, η ένταξη των παιδιών προσφύγων και λαθραίων στα ελληνικά σχολεία. Αυτό, λέει, θα γίνει σε συνεργασία με ΜΚΟ. Κυκλοφόρησε και συλλογική μελέτη καθηγητάδων, καμιά 170αριά σελίδες. Οποιος βρει πόσοι από αυτούς τους καθηγητές έχουν σχέση με ΜΚΟ κερδίζει φωτογραφία του Καρανίκα. Η υλοποίηση θα γίνει, κατά τις πληροφορίες, από τους περίπου 800 αναπληρωτές που θα προσλάβουν, σε συνεργασία με τις ΜΚΟ.
Οι τοπικές κοινωνίες; Το υπουργείο θέλει να βάλει τα στελέχη των διευθύνσεων να τις πείσουν.

Ούτε εγώ διαφωνώ με τον... μπολυμπολιτιζμό !
Δικαίωμα στην εκπαίδευση έχουν όλα τα παιδιά του κόσμου, κάθε θρησκείας. Μπορούν να την έχουν, με τη βοήθεια των Ηνωμένων Εθνών, της Ε.Ε. κ.λπ., στους οργανωμένους χώρους όπου διαμένουν, μέχρι να γυρίσουν στις πατρίδες τους.
Είναι φανερό, όμως, ότι, εκτός των άλλων, υπάρχει ένας βασικός ιδεολογικός λόγος που θέλουν να αναμείξουν τα παιδιά προσφύγων και λαθρομεταναστών με τα Ελληνόπουλα: το όνειρο της πολυπολιτισμικής κουρελούς. Να μας μείνουν και να ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ.

Εκεί που απέτυχε η βιομηχανική Γαλλία, με εκατομμύρια αναφομοίωτους Αραβες δεύτερης και τρίτης γενιάς, που έκατσαν στα ίδια θρανία με τα Γαλλάκια, μερικοί εκ των οποίων σήμερα σκοτώνουν αδιάκριτα με αβυσσαλέο μίσος συμπολίτες τους, θα πετύχει ο... Φίλης.

Η δημιουργία αραβικής, πακιστανικής, αφγανικής μειονότητας βλάπτει το εθνικό συμφέρον. Δεν αφομοιώνονται ακόμη κι αν ο «κεμαλικός» υπουργός γίνει πρωταθλητής στην ενόργανη. Για πολλούς από τους μαθητές δεν ξέρουμε την πραγματική ηλικία τους, τα πραγματικά στοιχεία τους και δεν ξέρω εάν και πώς έχουν ελεγχθεί υγειονομικά. Σύνηθες, πάντως, να έχουν περάσει τα 20 και να υποκρίνονται τους εφήβους, για λόγους ευνοϊκής νομικής μεταχείρισης.

Ο ΣΥΡΙΖΑ επιμένει ρισκάροντας, ώσπου η βλάβη στην πατρίδα να γίνει ανήκεστος.
Φαήλος Κρανιδιώτης
*Δικηγόρος, πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ

Το διαβάσαμε εδώ: https://hellenicsunrise.blogspot.gr/2016/07/blog-post_31.html