Κρατάτε γερά !


Σε όσους απέμειναν όρθιοι: Καρτερία και Ευψυχία !

Τετάρτη 24 Αυγούστου 2016

Έρχονται νέα κύματα εισβολέων - εποίκων...

Καθώς ο καιρός περνά, οι Έλληνες συνειδητοποιούν – και όσοι δεν το συνειδητοποιούν απλώς εθελοτυφλούν – πως την ευθύνη για όσα συμβαίνουν περί το μεταναστευτικό-προσφυγικό φέρει αποκλειστικά η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.
Όχι μόνο απηύθυναν γενικό προσκλητήριο στη διάρκεια του ολέθριου για τη χώρα 2015, επιτρέποντας να περάσουν τα σύνορά μας πάνω από ένα εκατομμύριο μετανάστες και πρόσφυγες (προκαλώντας με αυτόν τον τρόπο το κλείσιμο των συνόρων και του περίφημου «Βαλκανικού Διαδρόμου»), αλλά και φρόντισαν να μην τηρηθεί τίποτε από τα συμφωνημένα σε εσωτερικό και ευρωπαϊκό επίπεδο.
Αν εξαιρέσουμε τη γνωστή «κλάψα» περί μονομερών ενεργειών, στην πράξη όχι μόνο δεν έκαναν τίποτε, αλλά και προκάλεσαν μεγαλύτερα δεινά, εμφανιζόμενοι ανίκανοι να αποτρέψουν και να προβλέψουν το παραμικρό.
Όταν, στις 9 Μαρτίου 2016, ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ντόναλντ Τουσκ, με ανάρτησή του στον λογαριασμό που διατηρεί στο twitter, δήλωσε πως «τερματίζονται οι παράτυπες ροές μεταναστών κατά μήκος της διαδρομής των χωρών των δυτικών Βαλκανίων», διευκρινίζοντας πως «δεν αποτελεί ζήτημα μονομερών ενεργειών, αλλά μια κοινή απόφαση των 28 κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης», είναι προφανές πως ήξερε πολύ καλά τι έλεγε: Ο Βαλκανικός Διάδρομος έκλεισε με εντολή των Ευρωπαίων, ως αποτέλεσμα της συμπεριφοράς της ελληνικής κυβέρνησης. Γι’ αυτό και επίσημα είχε ευχαριστήσει ο κ. Τουσκ «τις χώρες των δυτικών Βαλκανίων για την εφαρμογή μέρους της ολοκληρωμένης στρατηγικής της ΕΕ για την αντιμετώπιση της μεταναστευτικής κρίσης».
Είπε δηλαδή ο Τουσκ πως το κλείσιμο των συνόρων αποτελούσε μέρος της ευρωπαϊκής στρατηγικής για την αντιμετώπιση ενεργειών της ελληνικής κυβέρνησης.
Τότε, η απάντηση του κ. Τσίπρα με δικές του αναρτήσεις στο tweeter, απέδειξε πως...

H συνέχεια εδώ

Γ. Μουζάλας για το «ελληνικό» μέλλον προσφύγων-μεταναστών: «Θα έχουν πλήρη δικαιώματα σε παιδεία, εργασία, στέγαση και υγεία»

300.000 Ελεύθεροι Επαγγελματίες χωρίς περίθαλψη και σύντομα χωρίς σύνταξη.