Κρατάτε γερά !


Σε όσους απέμειναν όρθιοι: Καρτερία και Ευψυχία !

Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016

Φίλης: Αποδεχθείτε τον πολυπολιτισμό και τη Νέα Τάξη - Τι απαντά ο Ιερώνυμος

Με νέα τοποθέτηση ο υπουργός Παιδείας Ν.Φίλης συνεχίζει την κόντρα με την Εκκλησία καθώς ανακοίνωσε πως δεν κάνει πίσω και ότι η Εκκλησία θα πρέπει να αποδεχθεί την «νέα πολυπολιτισμική πραγματικότητα».
«Δεν πρόκειται για σύγκρουση Πολιτείας και Εκκλησίας. Γιατί δε θα κέρδιζε καμία πλευρά, δε θα κέρδιζε ο λαός» είπε ο κ. Φίλης αλλά αμέσως μετά φρόντισε να διαλύσει την οποιαδήποτε αμφιβολία για το τι σκέφτεται να πράξει.
Η δήλωση αυτή όμως έρχεται σε πλήρη αντίθεση με την δήλωση του πρωθυπυοργού ο οποίος υπογράμμισε από τη Βουλή ότι...

Η συνέχεια εδώ
==============
Σε μάθημα ουσιαστικά πολιτιστικής και καλλιτεχνικής Πανθρησκείας μετατρέπεται το μάθημα των θρησκευτικών που προωθεί ο υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης αφού μέσα έχει ενότητες όπως «Τα 99 Ωραιότατα Ονόματα για τον Αλλάχ των μουσουλμάνων» , τα χαρακτηριστικά του Ιησού: που « Ήρθε στον κόσμο σαν ξένος», « Ο Μεσσίας που όλοι προσδοκούσαν», « Ένας δάσκαλος που όλοι θαύμαζαν» « Κοντά σε όλους χωρίς διάκριση», (αλλάζοντας την θεϊκή φύση του Ιησού και μετατρέποντάς τον ως ένα είδος χίπι-επαναστάτη), τα τραγούδια ο «Μικρός Ήρωας» του Λ. Κηλαηδόνη που πλαισιώνουν το μάθημα σε συνδυασμό με ινδιάνικο παραδοσιακό παραμύθι για τον «Άνεμο», που απήγαγε την όμορφη κόρη ενός ινδιάνου φύλαρχου και τους τους στίχους από το τραγούδι «Ο Μπαγάσας» του Νικόλα Άσιμου (1997, «Ρε μπαγάσα! Περνάς καλά εκεί πάνω...») και το σόου συνεχίζεται με το τραγούδι «Umbrella» της Rihanna, τους στίχους από το τραγούδι «Δίψα» του Νίκου Πορτοκάλογλου («Δεν είν’ η Κίρκη, η μάγισσα, του σεξ η θεά, η Καλυψώ, η Ναυσικά με του μπαμπά τα λεφτά...»)
Και το ερώτημα που αυτόματα τίθεται...

Η συνέχεια εδώ