Κρατάτε γερά !


Σε όσους απέμειναν όρθιοι: Καρτερία και Ευψυχία !

Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016

ΔΥΟ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΨΥΧΟΠΑΘΟΥΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ: Ή ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΑΝΤΑΦΙ Ή ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΚΥΠΡΟ, ΤΗ ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ...

Οι ΗΠΑ - Ρωσία - Γερμανία, και κυρίως οι δύο πρώτες, ανέχθηκαν την εισβολή του Ερντογάν στην Βόρεια Συρία και βόρειο Ιράκ για να μπορέσει ο Ερντογάν να είναι αδιαμφισβήτητος ηγέτης ο οποίος θα στηρίξει τον τουρκοκύπριο Ακιντζί στις διαπραγματεύσεις για την επίλυση του κυπριακού με την αποδοχή από τους ελληνοκύπριους του νέου σχεδίου Ανάν ( διζωνική ομοσπονδία-κοινότητα )
 Η επίλυση του κυπριακού με την μετατροπή του κυρίαρχου ελληνοκυπριακού κράτους σε επαρχία στα πλαίσια του διζωνικού μορφώματος θα έδινε επιτέλους την δυνατότητα στην Ευρώπη να αντλήσει το κυπριακό αέριο και να απεξαρτηθεί από το ρωσικό.
Απεξάρτηση της Ευρώπης από το ρωσικό αέριο θα ισχυροποιούσε τις ΗΠΑ γεωπολιτικά στην διαμάχη για τον διαμοιρασμό της γης και μέχρι τον Γ΄ΠΠ.
Δεν μπορούν οι ΗΠΑ να αντιπαρατεθούν στην Ρωσία όταν η μισός δυτικός κόσμος, δηλαδή η Ευρώπη, ανήκει ενεργειακά στην Ρωσία.
Η ενεργειακή απεξάρτηση της Ευρώπης από τα καταριανά κοιτάσματα σκόνταψε στον...
 
Η συνέχεια εδώ