Κρατάτε γερά !


Σε όσους απέμειναν όρθιοι: Καρτερία και Ευψυχία !

Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2016

Καλά σού 'κανε ο Βλαδίμηρος μωρή πουτάνα !

Η Χίλαρι Κλίντον κατηγόρησε τη Μόσχα και προσωπικά τον πρόεδρο της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν ότι είναι εν μέρει υπεύθυνοι για την ήττα που υπέστη στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ, κατά τη διάρκεια ενός δείπνου με χορηγούς της εκστρατείας της, έγραψαν σήμερα οι New York Times.
Για την υποψήφια του Δημοκρατικού Κόμματος, η αιφνιδιαστική ήττα που υπέστη από τον μεγιστάνα των ακινήτων ήταν απόρροια του συνδυασμού δύο γεγονότων «χωρίς προηγούμενο»:

«Της επίθεσης εναντίον της χώρας μας» από τη Ρωσία και της δημοσίευσης της επιστολής του διευθυντή του FBI ότι ανοίγει εκ νέου την έρευνα για το ηλεκτρονικό της ταχυδρομείο 11 ημέρες πριν από τις εκλογές, εξήγησε η ίδια κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης χθες το βράδυ, σύμφωνα με την εφημερίδα.
Οι κυβερνοεπιθέσεις ήταν, κατά την Κλίντον, αποτέλεσμα της «κακίας» που κράτησε για εκείνη ο επικεφαλής του ρωσικού κράτους, την οποία κατηγόρησε ότι ήταν πίσω από τις μαζικές διαδηλώσεις διαμαρτυρίας κατά του Πούτιν, μετά τις βουλευτικές εκλογές του 2011.


«Είναι μια επίθεση εναντίον της χώρας μας» συμπλήρωσε.

«Αυτό πλήττει την ακεραιότητα της χώρας μας και την ασφάλεια του έθνους μας».
 
Ήταν η πρώτη φορά που η πολιτικός σχολίασε τις πληροφορίες που είδαν προσφάτως το φως της δημοσιότητας αναφορικά με την εκτεταμένη πειρατεία σε βάρος του Δημοκρατικού Κόμματος ενόψει των εκλογών.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα, που δέχεται επικρίσεις διότι δεν αντέδρασε επαρκώς απέναντι στις κυβερνοεπιθέσεις, διεμήνυσε χθες το βράδυ ότι θα υπάρξουν αντίποινα εκ μέρους των ΗΠΑ εναντίον της Μόσχας, χωρίς να διευκρινίζει το είδος τους.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Το είδαμε εδώ: http://perimajestic.blogspot.gr/2016/12/blog-post_16.html