Κρατάτε γερά !


Σε όσους απέμειναν όρθιοι: Καρτερία και Ευψυχία !

Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2016

Τη σκυτάλη τής Μπακογιάννη πήρε ο Τσίπρας. Έτσι απλά ρε... Λακωνικά...

Η Ελλάδα, για να παίξει το "παιχνίδι" τους, θα πρέπει να ελεγχθεί απόλυτα. Αυτόν τον έλεγχο έχει αναλάβει η Γερμανία. Εφόσον λοιπόν στόχος της Γερμανίας είναι να απομονώσει την Ελλάδα, για να τη λεηλατήσει σε βαθμό αναίμακτης κατάκτησης, θα πρέπει να μπορεί να τη διατηρεί υπό μόνιμο καθεστώς τρομοκρατίας. Εφόσον δεν μπορεί η ίδια να διατηρεί εντός της Ελλάδας στρατιωτικές δυνάμεις κατοχής, επιδιώκει, κάθε φορά που υπάρχει αμφισβήτηση της κυριαρχίας της, να διατηρεί εκτός Ελλάδας μια μόνιμη στρατιωτική απειλή, αλλά και μια μόνιμη συμμαχική δύναμη. Επιθυμεί αυτό το στρατιωτικό παιχνίδι να έχει καί "μαστίγιο" καί "καρότο", για να την ελέγχει απόλυτα. 

Γι' αυτόν τον λόγο έχει ανάγκη την Τουρκία και το Ισραήλ και εξαιτίας αυτής της ανάγκης παίζει αυτό το παιχνίδι με τους μυστικούς συμμάχους. Από τη στιγμή που ο ιμπεριαλισμός της Γερμανίας δεν έχει τη στρατιωτική του "έκφραση", είναι υποχρεωμένη η Γερμανία να παραχωρήσει αυτόν τον ρόλο σε...
 

«Κλικ» εδώ !

Η συνέχεια εδώ
===============

Για τεκμηρίωση,
εδώ, εδώ, εδώ,
εδώ κι εδώ.


Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΠΟΡΩΝ ΣΕ ΡΩΣΙΑ, Μ. ΑΝΑΤΟΛΗ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ - ΥΠ' ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ, Ο Β΄ ΠΠ... ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!