Κρατάτε γερά !


Σε όσους απέμειναν όρθιοι: Καρτερία και Ευψυχία !

Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2016

Έχετε καταλάβει τι συμβαίνει; Δεν θα σας το πούνε...

Γιατί χτυπάνε με λύσσα τους συνταξιούχους κυβέρνηση και τοκογλύφοι;; Tι συμβαίνει; Δεν αρκούν οι "γεναίες" περικοπές του κομμουνιστή Κατρούγκαλου; Είναι απλό. Οι συνταξιούχοι έχουν παιδιά άνεργα!  Ο στόχος είναι να τα διώξουν ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ από την Ελλάδα. Πόσο να αντέξει ο νέος με τα άθλια προγράμματα του ΟΑΕΔ;; Πόσο να αντέξει η νέα κοπέλα που είναι κοντά στα 30 με 35 όταν δεν βλέπει μέλλον και η σύνταξη των γονιών που ήταν ένα στήριγμα, έχει γίνει αέρας κοπανιστός; Στην Ελλάδα ΔΕΝ ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΝΕΙΡΑ. Τους δημοσίους υπαλλήλους τους θέλουν για ψήφους, δεδομένου της μεγάλης αποχής στις εκλογές τα τελευταία χρόνια. Μέχρι και για αυξήσεις στους μισθούς διαβάζουμε.

Για αυτό άλλωστε γεμίζουν την χώρα με νεαρούς μουσουλμάνους….με άλλοθι τον πολιτισμό και τον ανθρωπισμό αλλοιώνουν τα πάντα.

Ποιο κόμμα θα βγει να πει την αλήθεια; Ποιο; Γελοία υποκείμενα όλα τους με 8 χιλιάδες ευρώ στην τσέπη. Τσε Γκεβάρα Alexis Κομαντάντε….ο κομπλεξικός νάνος της Ελλάδος που νομίζει ότι είναι θεός επειδή υπογράφει όλα τα χυδαία μέτρα. Ένα φαινόμενο χωρίς προηγούμενο..........που πιστεύει ότι του χρωστάμε.

Μέχρι τώρα έφευγαν  επιστήμονες ( πλειοψηφία) για το εξωτερικό. Τώρα θα φεύγουν και οι υπόλοιποι. Τώρα θα υπάρξει η μεγάλη αιμορραγία. Μιλάμε για ασύλληπτη τραγωδία χωρίς προηγούμενο από άρρωστα μυαλά. Και αφήστε τους Καμμένους να παίζουν με τα playmobil στο  "μέτωπο" του Αιγαίου......στημένα όλα!

Διαδώστε το!

Υ.Γ. Δεν θέλουν ελληνίδες μάνες, ΟΥΤΕ έλληνες μπαμπάδες. Γουστάρουν mixed races με την βοήθεια του φαντάσματος του ψευτοναζισμού....Αυτές είναι οι πραγματικές μεταρρυθμίσεις που θέλουν. Ποιο λογικό Ελληνόπουλο θα δουλέψει για 100 ευρώ και 200;; Δεν υπάρχει γενιά των 100 ευρώ. Στημένα είναι ΟΛΑ, πετάνε δίχτυα για να δουν....ρίχουν φαρμάκι στα ελληνόπουλα για την μεγάλη έξοδο...

Πηγή: perimajestic