Κρατάτε γερά !


Σε όσους απέμειναν όρθιοι: Καρτερία και Ευψυχία !

Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017

Η Ουγγαρία θα ‘ξηλώσει’ όλες τις ΜΚΟ που χρηματοδοτούνται από τον Σόρος

Η Βουδαπέστη θα χρησιμοποιήσει ‘όλα τα μέσα’ για να σαρώσει όλες τις Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις (ΜΚΟ) που συνδέονται  με τον δισεκατομμυριούχο Τζορτζ Σόρος (George Soros), δήλωσε σήμερα ο Σίλαρντ Νέμεθ (Szilard Nemeth) από το κόμμα Fidesz.
Ο Νέμεθ είναι αντιπρόεδρος στο κόμμα του πρωθυπουργού της χώρας Βίκτορ Όρμπαν και δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι με τα μέσα που διαθέτει η κυβέρνηση θα ‘σαρώσει’ όλες τις ΜΚΟ που χρηματοδοτούνται από τον Αμερικανό ουγγρικής καταγωγής Σόρος, «ο οποίος εξυπηρετεί τους παγκόσμιους καπιταλιστές και τοποθετεί την αρχή της πολιτικής ορθότητας πάνω από τις εθνικές κυβερνήσεις».
«Είμαι πεπεισμένος ότι ...
 
H συνέχεια εδώ

======================

2 Νοεμβρίου 2016
Οι ρωσικές αρχές σφράγισαν τα γραφεία της οργάνωσης Διεθνής Αμνηστία στη Μόσχα χωρίς να δώσουν εξηγήσεις, ανακοίνωσε η διεθνής οργάνωσης υπεράσπισης των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

«Οι εργαζόμενοι της οργάνωσης διαπίστωσαν σήμερα το πρωί κατά τις 10.00 ότι έχουν τοποθετηθεί σφραγίδες. Δεν είχαμε λάβει καμία ειδοποίηση και οι σφραγίδες τοποθετήθηκαν κατά την απουσία τους», αναφέρεται σε ανακοίνωση της οργάνωσης.

http://www.zougla.gr/kosmos/article/louketo-sta-grafia-tis-die8nous-amnistias-sti-mosxa-agnia-diloni-to-kremlino