Κρατάτε γερά !


Σε όσους απέμειναν όρθιοι: Καρτερία και Ευψυχία !

Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2017

ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΗ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΕΔΩ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ: Στο Αρχηγείο τού Στόλου υπάγεται πλέον η ΑΣΔΕΝ !!! Ευχόμαστε να μην γίνη κάποιο... «μπέρδεμα» κατά την διάρκεια τής... «αναδιαρθρώσεως» την ίδια ώρα που οι τουρκαλάδες - ανά πάσα στιγμή πλέον - είναι έτοιμοι να κάνουν... «ντου». Μη μάς λέτε μετά κανένα... «ουπς, χάσαμε το Καστελλόριζο» (παραδείγματος χάριν) αλλά... «μπλέξαν' οι γραμμέεες μας, μπλέξαν' οι γραμμές» κατά τη διάρκεια τής... μεταβιβάσεως των... αρμοδιοτήτων από τον έναν Κλάδο στον... άλλον !!! Οι καιροί, είναι πάααρα πολύυυ πονηροί... Εντάξει κύριοι; Στα ίσα !!!

Οι κρίσεις 2017 δρομολογούν εξελίξεις στη δομή των Ενόπλων Δυνάμεων, με την υπαγωγή της ΑΣΔΕΝ υπό τον έλεγχο του Αρχηγού Στόλου. Πρόκειται για ένα σχέδιο που συναντά αντιδράσεις από τα στελέχη του Στρατού Ξηράς, και προωθείται κυρίως από το Πολεμικό Ναυτικό. Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ φαίνεται πως μελέτησε τα υπέρ και τα κατά και αποφάσισε να προχωρήσει το σχέδιο.
Προφητικό αναδεικνύεται το δημοσίευμα του Ηλία Νταλούμη στο περιοδικό ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ τον Νοέμβριο του 2016, όταν ευθέως είχε θέσει θέμα υπαγωγής της ΑΣΔΕΝ υπό τον επιχειρησιακό έλεγχο του Αρχηγείου Στόλου.
Έγραφε μάλιστα συγκεκριμένα: Όταν άλλες Ένοπλες Δυνάμεις έχουν φτάσει σε επίπεδα διακλαδικότητας που ούτε ως ...

Η συνέχεια εδώ

========================

Διαβάστε επίσης εδώ κι εδώ...