Κρατάτε γερά !


Σε όσους απέμειναν όρθιοι: Καρτερία και Ευψυχία !

Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2017

Το λάθος του Δερματά...


ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΜΟΥ


Όταν ο εκφυλισμός πρυτανεύει, γεννά Ζουράριδες. Ο καιροσκοπισμός γίνεται μέσον επικρατήσεως και βάζει την πατριδοκαπηλία πλοηγό του δρομολογίου της καταισχύνης. Δοκιμάζει το απάγκιο του ΚΚΕ, τοποθετεί πνευματικό του σύντροφο τον Βελουχιώτη, περνά από τις παρυφές του Συνασπισμού, κατέρχεται ως υποψήφιος δήμαρχος στην Κρήτη με τη ΝΔ, μετέχει ως στέλεχος της «Πυρικαύστου Ελλάδος» στο «Παμμακεδονικό Μέτωπο» με τον Στέλιο Παπαθεμελή και στο τέλος καταλήγει ως βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ., στο υπουργείο Παιδείας της συγκυβερνήσεως ΣΥ.ΡΙΖ.Α. - ΑΝ.ΕΛ.


Ψηφίζει Μνημόνιο, ψηφίζει υπέρ του γάμου των ομοφυλοφίλων και της υιοθεσίας παιδιών από αυτούς, δεν τον πειράζει αν χαθούν από την Ελληνική κυριαρχία μερικά νησιά και χθες δήλωσε το εξής: «Να δούμε πώς θα είναι το πακέτο μέτρων που μας προτείνουν. Εάν δεν επιβαρύνουμε καθόλου ούτε τη φορολογία ούτε τις συντάξεις για το 2017 και το 2018 και πούμε για μέτρα που θα αφορούν για μετά το 2019 βλέπουμε. Ποιος ζει, ποιος πεθαίνει μετά το 2019».

ΖΗΤΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗΝ




Διότι ως πρόεδρος του κόμματος ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΔΕΞΙΑ υπέδειξα το 2014 αυτό το πολιτικό έκτρωμα να το ψηφίσετε στις Ευρωεκλογές όπως αναφέρεται εδώ.

Κομματική παρότρυνση της Ε.ΛΑ.ΔΕΞΙΑ:
Πολιτικός θάνατος στους προδότες.


Ιωάννης Δερματάς