Κρατάτε γερά !


Σε όσους απέμειναν όρθιοι: Καρτερία και Ευψυχία !

Σάββατο 6 Μαΐου 2017

Οι μπεκρούλιακες

ΕΙΝΑΙ Ο ΖΑΝ ΚΛΟΝΤ ΓΙΟΥΝΚΕΡ ΑΛΚΟΟΛΙΚΟΣ; ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕ ΣΤΟ ΦΙΑΣΚΟ ΤΗΣ ΓΕΝΕΥΗΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ; ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ !!!
Πολλές φορές στο παρελθόν ο Πρόεδρος Αναστασιάδης ανέφερε ότι ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν Κλοντ Γιούνκερ είναι πολύ καλός του φίλος!! Τι τους ενώνει άραγε; Μήπως η κοινή τους αδυναμία στο αλκοόλ; Γιατί για αρχές και αξίες πλέον δεν μπορούμε να μιλάμε ούτε στην ΕΕ αλλά ούτε και στη Κυπριακή Μπανανία
 
Πριν λίγο καιρό και μετά που οι ευρωπαίοι φίλοι του Προέδρου μας μετέτρεψαν σε πειραματόζωο δια του κουρέματος καταθέσεων, σε μια σύναξη στις Βρυξέλλες, ο Πρόεδρος μας έκανε ναζιάρικο παράπονο στο φίλο του τον Ζαν ότι ξέχασε να το φιλήσει (ως γνωστό ο Ζαν συνηθίζει να φιλά τους πάντες όταν τους συναντά, έχασε την έννοια και το φιλί πλέον). Αμέσως τότε τον τράβηξε πάνω του και τον φίλησε. Τότε ο Πρόεδρος μας σαγηνεύτηκε και ηρέμησε….. γιατί πείστηκε δια του φιλήματος ότι όχι μόνον τον....αγαπά πραγματικά ο φίλος του, αλλά.....πάνω απ’ όλα τον προσέχει και αυτόν και την χώρα του.
 
Πολλή ανωμαλία επικρατεί ανά τάς Ευρώπας τελικά!!!!. Δεν εξηγείτε διαφορετικά, αφού παρά την απαξίωση και τις απειλές που εισπράττουν από τον Σουλτάνο Ερτογάν, εξακολουθούν και του δείχνουν αδυναμία και ανοχή, αγνοώντας προκλητικά ότι τα άλλα δύο μέλη και εταίροι τους, Ελλάδα και Κύπρος, υποφέρουν τα πάνδεινα από την γείτονα Τουρκία. Μακάρι να σφάλλω αλλά αρχίζω να πιστεύω, χωρίς να είμαι ρατσιστής, ότι κάποιοι ανώμαλοι στην ΕΕ έχουν πολύ δυνατόν Λόμπυ, προφανώς γιατί ........τους ‘’βολεύει’’ η.... ανατολίτικη κουλτούρα των θερμόαιμων μουλάδων.
 
Και αν αυτή η διαλυμένη παρέλαση που λέγεται Ευρώπη των ‘’αρχών’’ και της ‘’αλληλεγγύης’’ έχει ηγέτη έναν αλκοολικό ολίγον απασχολεί τους Ευρωπαίους εταίρους μας, μια που οι πάτρωνες τους Αμερικάνοι και ΝΤΠ θα μεριμνήσουν για αυτούς σε ενδεχόμενη απειλή για να συνεχίσουν να τους έχουν σαν υποχείρια και μαριονέτες τους. Εμείς όμως που βρισκόμαστε μια ανάσα από το στόμα των φανατισμένων γκρίζων λύκων, έχουμε άραγε την πολυτέλεια να έχουμε αλκοολικούς Προέδρους; Ο θεός να μας προσέχει.
Πιο κάτω το σχετικό άρθρο για τον ....φίλο του Προέδρου μας
 
Όμηρος Αλεξάνδρου

 
‘’Η εφημερίδα Sun σε δημοσίευμα της αναφέρει ότι ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ ήταν τύφλα στο μεθύσι στην πρόσφατη Διάσκεψη για το Κυπριακό στη Γενεύη και δεν μπορούσε ούτε να σταθεί στα πόδια του
«Ο επικεφαλής της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιούνκερ ήρθε αντιμέτωπος με νέα ερωτήματα για την καταλληλότητά του για τη θέση χθες βράδυ καθώς προέκυψαν ισχυρισμοί πως ήταν μεθυσμένος κατά τη διάρκειας ειρηνευτικής Συνόδου του ΟΗΕ»
Η βρετανική εφημερίδα επικαλείται διπλωματικές πηγές, οι οποίες ισχυρίζονται πως ο πρόεδρος της Κομισιόν ήταν ξεκάθαρα μεθυσμένος κατά τη διάρκεια των συνομιλιών στη Γενεύη για το Κυπριακό τον περασμένο Ιανουάριο. «Ο κ. Γιούνκερ προκάλεσε σάλο κατά τη διάρκεια της Συνόδου με την εριστική συμπεριφορά του εξαιτίας του ποτού. Περιελάβανε συγκρούσεις με ανθρώπους και έπιπλα και ήταν πολύ οικείος με νεαρούς βοηθούς», αναφέρει χαρακτηριστικά η Sun σύμφωνα με το Newsit.gr.
Διπλωματική πηγή είπε στην εφημερίδα: «Ήταν ξεκάθαρο πως ο Γιούνκερ ήταν πολύ "αναζωογονημένος". Σκόνταφτε σε πράγματα που ήταν τριγύρω και πήγαινε σε νεαρά μέλη του προσωπικού για συζητήσεις. Ήταν παράξενη συμπεριφορά και λίγο ντροπιαστική για όλους».
 «Είναι ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ αλκοολικός;» είναι ο τίτλος του δεύτερου δημοσιεύματος της Sun, σημειώνοντας πως ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής αρνείται τις κατηγορίες, αλλά η εφημερίδα του… θυμίζει πως δεν είναι η πρώτη φορά που δημοσιεύματα τον εμφανίζουν να έχει πρόβλημα με το ποτό.
Υπενθυμίζει μάλιστα πως κάποτε είχε ειπωθεί ότι πίνει κονιάκ για πρωινό και πως κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στη Liberationείχε πιει πολλά ποτήρια σαμπάνια.’
Πατήστε στους πιο κάτω συνδέσμους για να δείτε τα σχετικά φιλμάκια και να ‘’απολαύσετε’’ τον Πρόεδρο μας