Κρατάτε γερά !


Σε όσους απέμειναν όρθιοι: Καρτερία και Ευψυχία !

Τρίτη 1 Αυγούστου 2017

Ψυχοπαθολογικές καταστάσεις βιώνει το λοβοτομημένο πόπολο: Δανειστήκαμε με 4,625% (όταν όλοι οι άλλοι δανείζονται με 1,5%) αλλά η δική μας η έξοδος, είναι... καλύτερη !

Μα, πώς τον δουλεύουμε έτσι τον μαλάκα τον ραγιά πια... Ποιοι είμαστε τέλος πάντων;
Τώρα που όλοι έχουν καταλάβει ότι η έξοδος στις αγορές είναι πανάκριβη – δανειστήκαμε με 4,625% όταν όλοι οι άλλοι δανείζονται από 1,5% και κάτω, κάτι που δεν συνέβαινε το 2014, όταν όλοι δανείζονταν με πολύ υψηλότερα επιτόκια – έχει αρχίσει η προπαγάνδα «η δική μας έξοδος είναι καλύτερη».
Προφανώς θέλουν να δικαιώσουν τη γνωστή πλέον ρήση «εμείς θα βαράμε τα νταούλια και θα χορεύουν οι αγορές» (κατά περίπτωση το όργανο που θα έπαιζε ο κ. Τσίπρας ήταν και ο ζουρνάς και η λύρα).
Σε μια ακόμη προσπάθεια να αποδείξουν ότι είναι ψεύτες, τα επιχειρήματα που χρησιμοποιούν είναι τα ακόλουθα:
-Λένε: Δεν έχει σημασία η πρώτη έξοδος, αλλά η… δεύτερη. Σημασία έχει η συνέχεια. Και επί Σαμαροβενιζέλων η δεύτερη έξοδος ήταν… αποτυχημένη.
Δηλαδή, παραδέχονται ότι η δική τους πρώτη έξοδος ήταν αποτυχημένη, την… προσπερνούν και κάνουν ρελάνς λέγοντας πως η δεύτερη έξοδος στις αγορές από την κυβέρνηση Σαμαρά ήταν αποτυχημένη.
Η αλήθεια είναι ότι κατά την δεύτερη αυτή έξοδο, στις 10 Ιουλίου 2014, το ελληνικό δημόσιο άντλησε 1,5 δις ευρώ για τριετές ομόλογο με επιτόκιο 3,5%. Και μάλιστα, εν μέσω μεγάλης διεθνούς αναταραχής και με την...

H συνέχεια, εδώ.
===========================
Κάντε μια βόλτα κι από εδώ. Μια χαρά μάς τα λέει ο τύπος.
Τι κι αν θα βγούμε στις αγορές, η χώρα είναι χρεωκοπημένη σε οικονομία και αξίες...
===========================


ΑΜΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΦΡΙΛΑ
Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΣΟΥ
ΜΑΛΑΚΑ ΝΕΟΡΑΓΙΑ !