Κρατάτε γερά !


Σε όσους απέμειναν όρθιοι: Καρτερία και Ευψυχία !

Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2018

Ευχαριστώ θερμά το ιστολόγιο «Ο Παιδαγωγός» για την αναδημοσίευση αυτή ! Σημαίνει πολλά για 'μένα, αλλά και για τους αναγνώστες μου, που ξέρω ότι μ' αγαπούν ! Ευαισθητοποιήθηκε κάθε ΤΙΜΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ και ΚΑΛΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ

Σάς ευχαριστώ όλες και όλους εκ βαθέων. Πραγματικά...
Ποτέ δεν πιστέψαμε ότι κινήματα στυλ "αγανακτισμένοι" ήταν πραγματική αυθόρμητη αντίδραση του Ελληνικού λαού. Θύμιζαν περισσότερο τις σχεδιασμένες από τη Δύση "πορτοκαλί" επαναστάσεις
Σχεδιασμένες βαλβίδες εκτόνωσης της λαϊκής οργής που πείθουν το λαό ότι δεν πρέπει να ξαναξεσηκωθεί.

Στην περίπτωση της Ελλάδος υπάρχει πάντα ένας πολύ εύκολος τρόπος να "λήξει" μια αυθόρμητη δράση: Εμφανίζονται οι "γνωστοί άγνωστοι" οι πάντα πρόθυμοι υπηρέτες του συστήματος αναρχικοί, πετάνε καμιά μολότωφ, αρχίζουν τα χημικά, διαλύεται ο κόσμος και δεν ξαναπατάει στην πλατεία Συντάγματος ΚΑΝΕΙΣ. Η "επανάσταση" όταν απαιτηθεί, διακόπτεται τόσο εύκολα. Ο λαός ξεθύμανε και μπορεί τώρα με ήσυχη τη συνείδηση του να πάει για τα καλοκαιρινά του μπάνια.


Όμως τέτοιου είδους "ταξιαρχίες" με κάθε είδους λαούς, ειδικά Βαλκάνιους, προκαλούν εύλογα ερωτηματικά. Το σύστημα είναι αποφασισμένο να πολεμήσει σκληρά και με κάθε μέσο για να υλοποιηθούν τα σχέδια του. Η Νέα Τάξη δεν έχει τίποτε να φοβηθεί. Κάθε φορά που ένας πολιτικός πιόνι του συστήματος εξευτελίζεται, έχει έτοιμους άλλους "σωτήρες", πρόθυμους να το υπηρετήσουν. 

Πολύ φοβόμαστε ότι ο μόνος δρόμος για τον Ελληνικό λαό πλέον είναι η σκλαβιά και η ταπείνωση.

ΥΓ.
Με τον Φράγκο Φραγκούλη δεν έχουμε απολύτως τίποτε. Απλά κουραστήκαμε να μας παρουσιάζουν τους επόμενους "μεσσίες", άλλοτε "αριστερούς επαναστάτες" στυλ Τσίπρα και Βαρουφάκη και άλλοτε "πατριώτες" στυλ Καρατζαφέρη, Πλεύρη και Βορίδη. Το μόνο που συνδέει όλους αυτούς είναι οι Υπουργικές καρέκλες. Το σκηνικό είναι άριστα στημένο. Οι μαριονέτες στη θέση τους. Ο λαός καλείται να χειροκροτήσει την "παράσταση".


Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" 

Περισσότερα, εδώ.