Κρατάτε γερά !


Σε όσους απέμειναν όρθιοι: Καρτερία και Ευψυχία !

Τρίτη 25 Δεκεμβρίου 2018

Μια ενδιαφέρουσα περίπτωση ναρκισσιστικής διαταραχής προσωπικότητος, με «ζουμί»: Μια ακόμη... «Ξέρεις ποια είμαι εγώ ρε;» νάρκισσος (σαν το... ολγάκι, το πρακτοράκι τού Ραχωβίτσα), το παγκόσμιο ξ ε φ τ ι λ ί κ ι της και η υποχρεωτική παραίτησή της από τη θέση της, μία εβδομάδα μετά το γεγονός, που θα δείτε στο video. Διαβάσαμε μάλιστα ότι, 6 μήνες μετά από το συμβάν τού Απριλίου, τον Οκτώβριο δηλαδή, τής επέβαλαν χρηματικό πρόστιμο, ύψους 1.500 δολλαρίων...




Τέσσερα κακομαθημένα (με το αυτοκίνητο τής μαμάς, τής μιας εξ αυτών) κυκλοφορούσαν με ΛΗΓΜΕΝΗ ΑΔΕΙΑ και φώναξαν την «ξέρεις ποια είμαι εγώ» ιδιοκτήτρια τού αυτοκινήτου για να... «καθαρίσει». Η εν λόγω μαλάκω, έβρισε τους αστυνομικούς, αλλά μία εβδομάδα κατόπιν, έχασε τη θέση της, υπό το βάρος τής κοινής γνώμης.
Τα κ@λόπαιδα, όλα PhD φοιτητές στο ΜΙΤ και στο Yale...
Α! Το αυτοκίνητο, το πήρε η Τροχαία μέχρι να πληρωθούν όλα τα πρόστιμα και να ανανεωθεί η άδεια κυκλοφορίας του.
Τα κ@λόπαιδα, έφυγαν από εκεί με το άλλο αυτοκίνητο τής μαμάς...
Η τύπισσα, κοκορεύτηκε στους αστυνομικούς ότι είναι Διοικητής Λιμένος κλπ (κάπου στο New Jersey) κι ότι διοικεί 4.000 αστυνομικούς...
Η κόρη της κάνει PhD στο Yale, αλλά το αυτοκίνητο το είχε με ΛΗΓΜΕΝΗ ΑΔΕΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ η μανδάμ
Περισσότερα, εδώ, εδώ ΚΑΙ εδώ.
Τα συμπεράσματα, δικά σας. ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ, είναι και το ολγάκι, το πρακτοράκι τού Ραχωβίτσα φίλες και φίλοι αναγνώστες.
Χάρηκα που εντόπισα αυτά τα videos, διότι έτσι, μπόρεσα να σάς περιγράψω ΑΚΡΙΒΩΣ το τι σόι νούμερο είναι και η τρελλιάρα στο 6ο έτος τής Ιατρικής Αθηνών.
Αντιλαμβάνεστε πλέον, όλες και όλοι, για το τι είδους ψώνιο μιλάμε. Να προσέχετε, διότι σύντομα, θα κυκλοφορεί και ως γιατρός (εκτός από πρακτοράκι τού Ραχωβίτσα...)

Το πλήρες γεγονός, προς λεπτομερή μελέτη, εδώ: