Κρατάτε γερά !


Σε όσους απέμειναν όρθιοι: Καρτερία και Ευψυχία !

Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2019

Αν μάς έδειχναν και τις φάτσες τους, θα μπορούσα κι εγώ να δω αν είναι ο ένας Έλληνας και τα τέσσερα τουρκαλβαναριά τού Ραχωβίτσα, που μού «την έπεσαν» τέσσερις (4) φορές (δύο το 2016 και δύο το 2018) έξω από το σπίτι μου. Διαθέτω ενδείξεις, για το ότι, ί σ ω ς, να πρόκειται για τους ίδιους αλητάμπουρες. ΚΑΙ τα Γλυκά Νερά κάτι «μού λένε» ΚΑΙ η Καλλιθέα ΚΑΙ τα ναρκωτικά. Ραχωβίτσα, στό 'χω γράψη πολλές φορές: Στο τέλος, θα το βρω το δίκιο μου. Πιστεύω πολύ στη Θεία Δίκη. Το «ψάχνω» ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ αυτό που μού έκανες ΕΣΥ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ Κ@ΡΙΟΛ@ ΤΗΝ ΠΡΑΚΤΟΡΙΤΣΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΕΛΛΟ ΕΚΔΟΤΗ, να ξέρης. Είμαι από άλλο ανέκδοτο και γι' αυτό, θα την βρω κάποτε την άκρη. ΝΑ 'ΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΓΙ' ΑΥΤΟ «ΒΛΑΧΕ». Διαθέτω ΚΑΙ επαγωγική ΚΑΙ παραγωγική σκέψη. ΔΕΝ μού ξεφεύγει τίποτε απολύτως. Θα την βρω, εν τέλει, την άκρη και θα δικαιωθώ για τα βασανιστήρια στα οποία με υπέβαλες, ΚΤΗΝΩΔΩΣ, επί 54 μήνες. Στο υπογράφω. [Διηνέκης]

Πέντε μέλη κυκλώματος διακίνησης σημαντικών ποσοτήτων ναρκωτικών στην Αττική, συνελήφθησαν προχθές μετά από συντονισμένης επιχείρηση της Δίωξης Ναρκωτικών στην Αθήνα, στην Καλλιθέα και στα Γλυκά Νερά.

Πρόκειται για έναν Έλληνα και τέσσερις αλλοδαπούς, αλβανικής υπηκοότητας, σε βάρος των οποίων είχαν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης για διακίνηση και εμπορία ναρκωτικών.

Σε έρευνες που έγιναν στα σπίτια που διέμεναν βρέθηκαν και κατασχέθηκαν περίπου 4,5 κιλά ακατέργαστης κάνναβης, 520 γραμμάρια ηρωίνης, 765 γραμμάρια άγνωστης σκόνης, πιθανότατα για νόθευση ηρωίνης, 13.570 ευρώ, ένα όπλο κρότου λάμψης, ένα πλαστό χαρτονόμισμα και πολλά άλλα πειστήρια.

Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε συμπληρωματική δικογραφία για -κατά περίπτωση- παράβαση των νόμων περί όπλων και περί αλλοδαπών καθώς και για το αδίκημα της παραχάραξης χαρτονομισμάτων και οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ