Κρατάτε γερά !


Σε όσους απέμειναν όρθιοι: Καρτερία και Ευψυχία !

Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2019

Φανταστείτε ένα ΤΟΞΙΚΟ ΟΝ, να έχη στρατολογηθή από κάποιους, να βρίσκεται σε διατεταγμένη υπηρεσία, κι εσείς, να είστε ο... ΣΤΟΧΟΣ !!! Τίποτε άλλο δεν σάς λέω: Μια τέτοια κ@ριόλ@ μού «φύτεψε» επί 54 μήνες ο Ραχωβίτσας, ο «Βλάχος» (ο πασίγνωστος αντιστράτηγος (ε.α.) τής ΕΛ.ΑΣ. και πρώην υπαρχηγός της, υπάλληλος εδώ και 7,5 χρόνια τής Πρεσβείας των ΗΠΑ, απ' ευθείας υφιστάμενος τού Πάιατ, διοικητής τού κλιμακίου τής DEA στη χώρα μας). Τα νέα παιδιά, να προσέχουν, διότι ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ είναι αδίστακτο και αποτελείται από ΚΤΗΝΗ...



Η κ@ριόλ@ για την οποία σάς μιλάω, είναι η πρώτη από τα αριστερά στη φωτογραφία, γεννηθείσα το... 1968 (!) παρακαλώ και κατά πάσα πιθανότητα απεφοίτησε τον Ιούνιο τού 2019 από την Ιατρική Σχολή Αθηνών. Έδινε εξετάσεις επί αμέτρητα χρόνια για να εισέλθη στην εν λόγω σχολή και εν τέλει το κατόρθωσε το 2013 (προτελευταία στους 154 επιτυχόντες τής γενικής σειράς).

Μιλάμε για μια τελειωμένη ΨΥΧΟΠΑΘΗ, η οποία (μάλλον για χαρτζιλίκι) παριστάνει και το πρακτοράκι (τού κ@λου) όπως ανεκάλυψα. Με βασάνισε ΚΤΗΝΩΔΩΣ επί 54 μήνες, αλλά συνέλεξα πολλά στοιχεία για τον ρόλο της, τους συνεργάτες τής ομάδος της και τον διαχειριστή τους.

===============

Η φωτογραφία, είναι από το 3ο έτος των σπουδών της, κάπου στο 2015 ή 2016.
Τα νεαρά άτομα, είναι ένας συμφοιτητής της και τρεις συμφοιτήτριές της. Ο ώριμος κύριος, ο τρίτος από τα δεξιά, είναι καθηγητής τους, υπερτασιολόγος στο «Τζάνειο».

===============

Διαχειριστής τής παρακρατικής ομάδος στην οποία η κ@ριόλ@ ανήκει, είναι ο Ραχωβίτσας. Η ομάδα αποτελείται από έναν μαθηματικό - καθηγητή σε Λύκειο, μία γυναίκα αξιωματικό, εν ενεργεία, τής ΕΛ.ΑΣ., έναν αλητάμπουρα κυπατζή και εκδότη εφημερίδος, έναν άλλον κυπατζή και δημοσιογράφο - «κολλητό» τού Ραχωβίτσα και κάτι άλλους μαλάκες και παρακρατικά στοιχεία.

Η στοχοποίησή μου, ξεκίνησε γύρω στο 2010, από έναν άλλον εκδότη, άλλης εφημερίδος, ο οποίος είναι και κοκαϊνομανής. Αυτός ο κ@ριόλης με στοχοποίησε στον τότε υπαρχηγό τής ΕΛ.ΑΣ. Ραχωβίτσα. Από εκείνον τον πουστόψυχο ξεκίνησαν τα βάσανά μου. Τον γνωρίζουν όλοι. Είναι ένα ψοφήμι, κυριολεκτικώς. Την ΨΥΧΟΠΑΘΗ, μού την «φύτεψαν» -λίαν εντέχνως- τον Ιούλιο τού 2011.

Για αυτήν την κ@ριόλ@ και τον Ραχωβίτσα, σάς γράφω εδώ και 24 μήνες. Πριν από κά'να δίμηνο, η κ@ριόλ@ που βλέπετε στη φωτογραφία, είχε το θράσος να περάσει έξω από το σπίτι μου και να την δω. Αλλαγμένη, έχει κάνει πλαστική επέμβαση, αλλά την ανεγνώρισα. ΔΕΝ ΤΗΣ ΕΙΠΑ ΤΙΠΟΤΕ. Την άφησα να περάσει από δίπλα μου, ενώ έδειχνε σίγουρη ότι, δεν την ανεγνώρισα. Πάντοτε οι ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΣ ΝΑΡΚΙΣΣΟΙ (σαν και τού λόγου της) έχουν μεγάλη ιδέα για τον εαυτό τους και υποτιμούν την αντίληψη και τη νοημοσύνη των άλλων.

Όλα αυτά, τα γράφω απόψε, αλλά και τους τελευταίους 24 μήνες, για έναν λόγο: ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ. ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟ ΚΑΙ ΚΥΝΗΓΑ ΜΕ ΠΟΥΣΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΥΤΑΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ. ΚΥΝΗΓΟΥΝ, ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ. ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΟΥ ΛΥΚΟΥ.
ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΛΑΚΑ. ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΩ. ΩΣ... «ΛΥΚΟΙ» ΜΑΛΙΣΤΑ, ΔΡΟΥΝ ΣΕ ΑΓΕΛΕΣ. ΟΠΩΣ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ. ΟΥΔΕΙΣ ΚΑΙ ΟΥΔΕΜΙΑ ΕΞ ΑΥΤΩΝ ΔΡΑ ΜΟΝΟΣ Ή ΜΟΝΗ. Ο ΛΟΓΟΣ; ΑΝ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ... «ΜΟΝΑΧΟΦΑΗΣ» (ΙΣΩΣ) ΛΥΚΟΣ ΑΠΟΚΟΠΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΕΛΗ ΤΟΥ, «ΤΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΣΚΟΥΡΑ». ΤΑ ΤΣΟΠΑΝΟΣΚΥΛΑ, ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ, ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΑ ΑΘΩΑ ΠΡΟΒΑΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΚΟ ΛΥΚΟ. ΕΤΣΙ, ΣΧΕΔΟΝ ΠΑΝΤΑ, ΟΙ ΛΥΚΟΙ, ΔΡΟΥΝ ΣΕ ΑΓΕΛΕΣ...

Παρ' όλα αυτά, οι... αρσενικοί, είναι άνανδροι και οι γυναίκες, πουτάνες και στο σώμα και στην ψυχή. Ανήθικα όντα.
Ποιοι και ποιες νομίζετε ότι κατέστρεψαν την Ελλάδα μας; Να, κάτι τέτοια υποκείμενα, τα οποία και σάς περιγράφω.
Οι πολιτικοί, δεν θα μπορούσαν να κάνουν τίποτε αν δεν υπήρχε το κράτος - παρακράτος, με τα χυδαία όργανά του...

Απ' την άλλη πάλι, πιστεύω ακραδάντως στη Δίκη. Στη Θεία Δίκη.
Όλοι και όλες, αυτοί κι αυτές που με ΒΑΣΑΝΙΣΑΝ ΚΤΗΝΩΔΩΣ, θα πληρώσουν εν τέλει.
«Ἔστι Δίκης ὀφθαλμός, ὅς τὰ πάνθ' ὁρᾷ». Πιστεύω πολύ στο Δίκαιο.

Διηνέκης