Κρατάτε γερά !


Σε όσους απέμειναν όρθιοι: Καρτερία και Ευψυχία !

Πέμπτη 26 Μαρτίου 2020

Το ολγάκι το μουρλό, δεν άντεχε ούτε δυο ώρες μέσα στο σπίτι του... όλο τους δρόμους έπερνε... τώρα με τον κορωνοϊό, θα απομουρλάθηκε εντελώς μιλάμε...


Για όσους δεν θυμούνται, πρόκειται για ένα ρουφιανο-πρακτόρι τού Ραχωβίτσα. Επικίνδυνη ψυχοπαθής, αδίστακτη. Τριγυρνάει μέσα σε νοσοκομεία των Αθηνών τα τελευταία χρόνια.
Να προσέχετε, διότι είναι ικανή να κάνει μεγάλες ζημιές. Αναλόγως των... διαταγών. Δεν διαθέτει αναστολές. Είναι τελείως τρελλή, αλλά διαθέτει πολύ υψηλή... κάλυψη. Την χρησιμοποιούν για βρωμοδουλειές. Ο νοών νοείτω.

Στη δεξιά φωτογραφία, είναι η πρώτη αριστερά. Τριτοετής φοιτήτρια τής Ιατρικής Αθηνών το 2016 (στα... 48 της !!!). Σήμερα, στα 52 της, πρέπει να έχει αποφοιτήσει (λογικά) και να παίρνει ειδικότητα. Τριγύρναγε στο Αιγινήτειο (ήθελε να γίνει... ψυχίατρος η ψυχοπαθής μουρλέγκω). Να προσέχετε όπου την πετύχετε, διότι βρίσκεται σε διατεταγμένη υπηρεσία, είναι αμείλικτη και βλάπτει τους στόχους που τής δίνουν από τα πρακτορομάγαζα που χαρτζηλικώνεται. Επειδή ακριβώς είναι ψυχοπαθής, στερείται αναστολών. Μισάνθρωπος.

Σκεφθείτε λίγο. Τι θέλει μια ψυχοπαθής πρακτοράτζα που την έστειλαν να γίνει ψυχίατρος στα 52 της; Α! Έχει σπουδάσει και ψυχολογία στα νειάτα της, στο Αμερικάνικο Κολλέγιο. Επαναλαμβάνουμε: Κυκλοφορεί μέσα στα νοσοκομεία των Αθηνών και είναι άκρως επικίνδυνη. Να προσέχετε.

«Εσχάτη Γραμμή Ανασχέσεως»