Κρατάτε γερά !


Σε όσους απέμειναν όρθιοι: Καρτερία και Ευψυχία !

Σάββατο 18 Απριλίου 2020

13 συλλήψεις Ελλήνων Ορθοδόξων Χριστιανών, έξω από τον Ιερό Ναό τού Αγίου Νικολάου στον Κορυδαλλό - Ποια κ@ρ@κώλι@ τις έκαναν; Μα, η ομάδα «Δέλτα» φυσικά, αυτοί με τα παπάκια (όχι οι άλλοι τής ΔΙ.ΑΣ.) οι οποίοι όμως... ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ (όπως ΚΑΙ οι ΔΙ.ΑΣ.) είναι «παιδιά τού Ραχωβίτσα». Ποιου άλλου; Τού Ραχωβίτσα φυσικά. Τού Ραχωβίτσα !!! Εκπλήσσεστε; Εμείς πάλι, όχι. Στην ΕΛ.ΑΣ. ο,τιδήποτε το ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ γίνεται από το 2011, φέρει την υπογραφή τού πρώην υπαρχηγού της, τού Ιωάννου Ραχωβίτσα. Να ξέρετε κάτι: Ο Ραχωβίτσας, από τα νειάτα του, ΑΔΙΚΗΣΕ ΚΑΙ ΒΑΣΑΝΙΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΘΩΟ ΚΟΣΜΟ. Έκανε τα πάντα για να ανέβη ιεραρχικά. Όταν λέμε τα πάντα, τα πάντα !!! Συνέχισε ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΑ ΤΟΥ (από το 2012 μέχρι και σήμερα) να ΑΔΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΣΑΝΙΖΗ Έλληνες. Εμένα δε, με βασάνισε - Κ Τ Η Ν Ω Δ Ω Σ - επί 54 μήνες (από τα μέσα τού 2011 μέχρι και τον Ιανουάριο τού 2016). Έστειλε μάλιστα ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΥΣ, έξω από το σπίτι μου, δύο φορές το 2016 και άλλες δύο το 2018. Να ξέρετε επίσης ότι, αυτός οργάνωσε ΚΑΙ τα χτυπήματα τής SEEBRIG !!!



Περισσότερα, εδώ.
-------------------------------------
Δύναμη Ελέγχου Ταχείας Αντίδρασης
Την διέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ το 2015, διότι ΣΑΠΙΖΕ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΑΟΠΛΑ ΓΥΝΑΙΚΟΠΑΙΔΑ ΚΑΙ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ, αλλά επανασυστάθηκε από τη ΝουΔούλα τού Μητσοτάκουλα.
Ξανάρχισε το γνωστό κλωτσομπουνίδι της, χθες, Μεγάλη Παρασκευή. Ενάντια σε Έλληνες. Όχι σε εισβολείς εποίκους λαθροτζιχαντιστές. Εκεί, σ' αυτούς, η Δ.ΕΛ.Τ.Α. (Δύναμη Ελέγχου Ταχείας Αντίδρασης) κάθεται «ΚΟΤΤΑ ΛΕΙΡΑΤΗ»

και «κάνει κοκοκό».
-----------------
Περί ΔΙ.ΑΣ., εδώ.
-----------------
Όπως βλέπετε, ο Ραχωβίτσας, τα πάει περίφημα με τους μουσουλμάνους. Με τους τουρκαλβανούς δε, όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, τα πάει ΕΞΑΙΣΙΑ. Μόνον με τους Έλληνες πατριώτες έχει πρόβλημα. Για κάποιους δε απ' αυτούς, τρέφει ΓΝΟΦΩΔΕΣ ΜΙΣΟΣ.
--------------------------------------
Πολλά περισσότερα, εδώ, εδώ κι εδώ.
--------------------------------------
Αρχίζουν να εγείρονται κάποια ερωτήματα σιγά - σιγά...