Κρατάτε γερά !


Σε όσους απέμειναν όρθιοι: Καρτερία και Ευψυχία !

Σάββατο 29 Αυγούστου 2020

Ψάχνονται για πόλεμο τα μογγόλια, αλλά (ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ) θα διαλυθούν στο τέλος...


Περισσότερα, [εδώ Κ Α Ι εδώ] Κ Α Ι εδώ K A I εδώ. Εντάξει;


ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΧΩΡΕΣ ΘΑ... ΑΛΛΗΛΟΔΙΑΜΕΛΙΣΘΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ, ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΒΑΛΚΑΝΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ, ΘΑ ΣΧΗΜΑΤΙΣΟΥΝ ΕΝΑΝ ΝΕΟΝ... «ΧΥΛΟ», ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΣΕ ΕΜΑΣ - ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΔΟΥΛΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ - ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΩΣ... «ΑΝΑΣΥΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ» ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΟΓΓΟΛΙΚΑ ΧΑΜΙΝΙΑ ΩΣ... «ΑΝΑΣΥΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ».


Μην πείτε μετά ότι δεν σάς τά γράψαμε εγκαίρως... Εντάξει; Θα... «φάτε στη μάπα» Κ Α Ι Ισραηλινούς Κ Α Ι Αγγλόδουλους σιωνιστές τού καρακερατά. Δεν είναι μόνον οι Γερμαναράδες ή οι εισβολείς τζιχαντιστές... Ένα... «πετιμέζι» θα μάς κάνουν όλους οι Εβραίοι: Τουρκαλβαναριά, Βουλγαροσκοπιανά, Τσιγγανορουμανόβλαχους, Μογγολόσκυλα, Ζουγκλαραπάδες, Σομαλά και Πακιστάνια. Τοποτηρητές θα είναι οι Ρότσιλντ από την Κέρκυρα και κάτι «γαλαζοαίματοι» από την Αργολίδα.
-------------------
Ταμάμ; Αν απορήσατε για το... «Τσιγγανορουμανόβλαχοι» (χοχο...) να σάς πούμε ότι, εδώ και κάτι εβδομάδες, το Διαδίκτυο έχει γεμίση με διαφημίσεις τού τύπου: «Μάθε τώρα κι εσύ Βλάχικα». Εντάξει κυρίες και κύριοι; Κατά τη διάρκεια τής Κατοχής, μέχρι και... «Πριγκιπάτο τής Πίνδου» είχαν δημιουργήση οι Ιταλοί, με... κάποιους Ρουμανίζοντες. «Πρίγκιπάς τους» δε, ήταν κάποιος, ονόματι Διαμάντης.
Ανοίξτε και καμμια καλή εγκυκλοπαίδεια...
Μέχρι και... Βλάχο Ραχωβίτσα θα φάτε στη μάπα εκεί στη Θεσσαλία. Έχουν «τους ανθρώπους τους» οι Αμερικανοί.
Τι νομίζατε;


«Εσχάτη Γραμμή Ανασχέσεως»