Κρατάτε γερά !


Σε όσους απέμειναν όρθιοι: Καρτερία και Ευψυχία !

Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2020

Πάλι παρέλειψες το ολγάκι (με το μικροσκοπικό «ο») Στέφανε Χίε, στο άρθρο τής εφημερίδος «Μακελειό», τής Τετάρτης, 4 Νοεμβρίου 2020 ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΦΙΑ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΠΟΥ «ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΕΙ» ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ. Υπάρχει κάποιος... λόγος; ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΛΕΙΠΕΙΣ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΗΣ ΤΗΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ; ΤΗΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ !!! Την σύνδεσμο, που τους ξέρει όοολους και όοολα παραλείπεις ρε Χίε; Πώς θα εντοπίσης ποιοι σε πυροβόλησαν; Δεν κάνεις ολοκληρωμένη έρευνα μεγάλε...

5 εκατομμύρια, χώρια τις μίζες του «Χίλτον», κύριε Χρυσοχοΐδη



Όταν αποκαλύπταμε τη «στενή σχέση» του καθηγητή του κορωνοϊού με την εταιρεία φύλαξης του δολοφονημένου Μακρή με «ειρηνοποιό» τον «βαλιτσάκια» Δημητρακόπουλο


Η Μαφία των ναρκωτικών


«αστυνομεύει» τα πανεπιστήμια με υπογραφή, «πρύτανης Δημόπουλος»



ΜΕΛΕΤΙΟΣ-ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Κ. ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ
Πρύτανης ΕΚΠΑ,
Kαθηγητής Αιματολογίας-Ογκολογίας,
Δντης Θεραπευτικής Κλινικής Ιατρικής Σχολής Εθνικού και
Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών
Χθες στον ΣΚΑΪ ο συχνά καλεσμένος και «συλλαμβάνων» στασίδι του Αλαφουζέικου, ο πολυεκατομμυριούχος πρύτανης του ΕΚΠΑ, καθηγητής μετά τιμών, Αθ. Δημόπουλος, δεν μίλησε για τον κορωνοϊό, αλλά για κάτι άλλο.


Την αστυνόμευση στα πανεπιστήμια εξήγγειλε η κυβέρνηση, υπογραμμίζοντας εμφατικά ότι σήμερα τα ανώτερα εκπαιδευτικά ιδρύματα διαθέτουν εταιρείες φύλαξης. Μάλιστα έκανε εντύπωση ο παρελκυστικός τρόπος ομιλίας του που μάλλον απόδιωχνε, με τα όσα έλεγε, την ιδέα της αστυνόμευσης των πανεπιστημίων. Κάτι αρκετά περίεργο για ένα μέλος της πανεπιστημιακής κοινότητας.
Και βέβαια -συγκαλυμμένα- υπάρχει προφανώς λόγος που εν προκειμένω χωρίς να το λέει ο πρύτανης, συντάσσεται κεκαλυμμένα και ο ίδιος με τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά και διαφόρους αναρχοκομμουνιστές που και αυτοί δεν θέλουν αστυνόμευση, για να μπορούν οι προστατευόμενοι τους νταβατζήδες των εκπαιδευτικών χώρων να πουλάνε ναρκωτικά, όπως γίνεται στην ΑΣΟΕΕ και αλλού.
Ο πρύτανης με τα «γαλάζια μάτια», ο λεγόμενος και «κούκλος των φαρμακαποθηκών και των εταιρειών», ο «πειραματιστής» των νέων φαρμάκων στην Ελλάδα (όπως έκανε και με τα φαρμάκια και τα σιρόπια της Νοβάρτις αφού κάθε σωληνάριο καινούργιο στην Ελλάδα και στον Δημόπουλο το φέρνανε για να πάρει τιμή), έχει στο βιογραφικό του και πολλές αναθέσεις σε εταιρείες φύλαξης και καθαριότητας. Όπως στο παρελθόν τη «My Services Facilities» -πρώην JCB του μακαρίτη Ελληνοαυστραλού μαφιόζου Γιάννη Μακρή- που είχε συνεταιράκι στην εταιρεία τη «Σαλώμη της Νέας Δημοκρατίας». Εκείνο τον πρώην υπουργό «ατύχημα», Άρη Σπηλιωτόπουλο, που ακουγόταν σε κάτι συνομιλίες να ψάχνει «λευκή σκόνη» στη Μύκονο, όπου τώρα άλλος μαφιόζος που μπαινοβγαίνει στο Μαξίμου και βλέπει τον Δημητριάδη, έχει πάρει την πρωτοκαθεδρία της διανομής και εμπορίας κοκαΐνης.

Το κολλητάρι των Τσιπραίων, σημερινός κανακάρης του Κούλη και του ανηψιού με δικηγόρο τον Μιχάλη τον «βαλιτσάκια».


Ο Δημόπουλος που είχε άριστες σχέσεις με το σύστημα Τσίπρα (και βοήθησε την Μπέτυ Μπαζιάνα να γίνει καθηγήτρια πανεπιστημίου) έχει επίσης καλές σχέσεις και με τους σημερινούς ενοίκους του Μαξίμου, που όπως και οι προηγούμενοι κάνουν δουλειές και νομίζουν ότι δεν παίρνουμε χαμπάρι.
Τον Ιούνιο του 2018 η Σύγκλητος του ΕΚΠΑ προκήρυξε διαγωνισμό για τη φύλαξη των χώρων του πανεπιστημίου, ύψους 4,9 εκατομμυρίων ευρώ! Προσωρινός ανάδοχος ανακηρύχθηκε η «My Services». Μάλιστα, λίγες μέρες πριν από το φόνο του Μακρή στη Βούλα, η Σύγκλητος ενέκρινε επιπλέον δαπάνες για υπηρεσίες για υπηρεσίες που είχε ήδη προσφέρει η εταιρεία. Το σκεπτκό της απόφασης (με υπογραφή Δημόπουλου) όπως έγραφε το «Μακελειό» στις 19-11-18, είναι αρκούντως διαφωτιστικό: «Είναι προδήλως φανερό ότι δεν θα έχουν ολοκληρωθεί όλες οι νόμιμες διαδικασίες ώστε να υπογραφεί νέα σύμβαση για την παροχή υπηρεσιών φύλαξης των κτηρίων του ΕΚΠΑ έως τις 15.10.2018. (...). Επειδή οι αρνητικές συνέπειες που θα προκληθούν εάν το ΕΚΠΑ παραμείνει χωρίς υπηρεσίες φύλαξης είναι πολύ σοβαρές, θα πρέπει να σταθμιστεί το δημόσιο συμφέρον (...). Παρακαλούμε για την έγκριση δαπάνης συνολικού ποσού 350.000,00 ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24%, προκειμένου να προβούμε στις δέουσες ενέργειες για την υπογραφή συμπληρωματικής σύμβασης για την παροχή υπηρεσιών φύλαξης των κτηρίων του Ιδρύματος, με τον ίδιο ανάδοχο, ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά τους προς φύλαξη χώρους, έχει αποκτήσει μεγάλη εμπειρία, ειδικά στη φύλαξη και περιπολία του περιβάλλοντος χώρου της Πανεπιστημιούπολης, από τον Οκτώβριο 2016, και έχει προσαρμοστεί άριστα στις ιδιαιτερότητες του Εκπαιδευτικού Ιδρύματος...». Και, βέβαια, μια κανονική Αστυνομία, στα πανεπιστήμια που θα πλάκωνε χωρίς δεύτερη κουβέντα στις κλωτσιές τους αναρχοαλήτες της Αριστεράς αλλά και άλλων νεοφιλελέ κατεργαραίων του οργανωμένου εγκλήματος, θα είχε σαν αποτέλεσμα να κοπεί (ή να περιοριστεί) και το χαρτζιλίκι σε πολλούς και από τους άλλους τους «νοικοκυραίους»!

Πηγή: Εφημερίδα «Μακελειό», αριθμός φύλλου 1.740, σελίδα 4
=======================================================

Διαθέτει κάποια... ... ασυλία το ολγάκι (με το μικροσκοπικό «ο») ρε Χίε; Δεν θες να βρης ποιοι σε πυροβόλησαν τελικά;
Κάνε μια βόλτα από εδώ... Κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις; Δεν ξέρεις ποια είναι αυτή; Από την εποχή τής «Ιονικής - Λαϊκής» ξημεροβραδιαζόταν στο «Χίλτον». Έλα, «τσι - τσι, νιανιά» στα κάνουμε... «Πενηνταράκια»... [Και δεν είναι η πρώτη φορά...]


Πρώτη αριστερά, το πρακτόρι τού Ραχωβίτσα, το ολγάκι το μουρλό, με τις στενότατες φιλικές σχέσεις 
- ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΣ - με τον Άρη Σπηλιωτόπουλο. Θαυμάστρια ΚΑΙ τού πρυτάνεως Δημοπούλου.