Κρατάτε γερά !


Σε όσους απέμειναν όρθιοι: Καρτερία και Ευψυχία !

Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2021

«Έπεσε από τα... σύννεφα», ο Σπίνος, για το ποιόν τού Ραχωβίτσα... Καλά ρε 'συ Σπίνε, δεν διάβασες ποτέ σου «Εσχάτη Γραμμή Ανασχέσεως»; Πού ζεις ρε τύπε; Μία ακόμη Ε Π Α Λ Η Θ Ε Υ Σ Η τού ιστολογίου «Εσχάτη Γραμμή Ανασχέσεως» !!!


Ραχωβίτσας: "Ποιος αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. εγώ κάνω κουμάντο στις κρίσεις" Το ραντεβού σε ταβέρνα στο Γαλάτσι με αξιωματικό, σύζυγο δημοσιογράφου, και ο ρόλος του πρώην πράκτορα της DEA... που θέλει να κάνει κουμάντο στις αποστρατείες που έρχονται!


Τα τηλεφωνήματα που δεχόμαστε από πολλούς ανώτερους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ μας έχουν δημιουργήσει μεγάλη κατάπληξη.

Είναι γνωστό ότι την περίοδο αυτή παίζουν τα ρέστα τους στο παρασκήνιο οι αστεράδες της ΓΑΔΑ για τις επικείμενες κρίσεις που θα γίνουν. Όπως μας λένε κουμάντο στις αυριανές επιλογές κάνει ο Γιάννης Ραχωβίτσας! Ραντεβού επί ραντεβού μαζί του από αξιωματικούς που ζητούν την εύνοια του! Πριν λίγο καιρό σε ταβέρνα του Γαλατσίου, ανώτερος αξιωματικός, σύζυγος δημοσιογράφου έφαγε και ήπιε μαζί του δίνοντας του και μια λίστα με αξιωματικούς τις προτίμησης του. Επειδή γνωρίζουμε πρόσωπα και πράγματα ας κρατάνε μικρό καλάθι οι αναγράφοντες... στην λίστα αυτή! Είναι κλειστά και τα ΚΑΠΗ και μάλλον... θα την βγάζουν στο σπίτι!

Πηγή: https://edolio5.blogspot.com/2021/01/dea.html


=====================================================



Ραχωβίτσας, το... έπος.
Ενημερώσου ρε Σπίνε. Ενημερώσου...