Κρατάτε γερά !


Σε όσους απέμειναν όρθιοι: Καρτερία και Ευψυχία !

Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2021

ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΩΣ «ΥΑΙΝΕΣ» ΤΟΥ ΚΑΡΤΕΛ ΦΑΡΜΑΚΩΝ...


Γράφει ο Ζώης Μπέχλης

Γενικά πιστεύω ότι η πολιτική χαρακτηρίζεται απο ανυπαρξία ηθικής, για αυτό και ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ, τουλάχιστον με την ως τώρα γνωστή έννοια.

Αυτό επιβεβαιώνεται απο τις αντιδράσεις του πολιτικού συστήματος εναντίον μου, αντιδράσεις που τις διαπιστώνει κάποιος όταν αποτελεί τον στόχο τους.

Αρχικά προσπάθησαν να με χτυπήσουν εντός της υπηρεσίας μου, αλλοιώνοντας την σημασία της λέξεως εξαίρετος...προσέθεσαν το...οριακά εξαίρετος, ολίγον έγγυος δηλαδή.


Στην συνέχεια προσπάθησαν να αποσιωπήσουν την ύπαρξη του Κινήματος 21.

Απέτυχαν.

Έπειτα έστειλαν απο δίπλα τους καλούς τους φίλους της σκουπιδοδημοσιογραφίας και μάλιστα οικογενειακώς.

Απέτυχαν απλά και μόνο διότι απέκλεισα την όποια επαφή με δημοσιογράφους του συστήματος. Επεχείρησαν δια του γνωστού συλλόγου να αμφισβητήσουν την Ιατρική και στρατιωτική μου ιδιότητα, έσπευσαν να με απειλήσουν με κείμενα ανύπαρκτης σοβαρότητος, σήκωσαν βίντεο επιδιώκοντας να συνδέσουν το Κίνημα 21 με αφελείς ακτιβιστές που χαρακτηρίζονται απο εμμονικό φετιχισμό στολών και όπλων της Λαμπρής.

Δεν τα κατάφεραν.

Τα βίντο που σήκωσε το MUGA CHANNEL όχι μόνο δεν πέτυχαν τον σκοπό τους, αλλά είχαν και αντίθετα αποτελέσματα.
Ο κόσμος τους γύρισε την πλάτη.

Έφτασαν στο σημείο να στείλουν, όχι ότι δεν το ήθελε και ο ίδιος, μέλος της ΝΔ και του Ιατρικού Συλλόγου στην εκπομπή της κουτσομπόλας των βαλκανίων, δηλαδή στην Trash-TV, για να ενισχύσει...προσεκτικά όμως, την σοβαρότητα της εν λόγω κυρίας ως προς την επίθεση στο Κίνημα 21 και σε εμένα προσωπικά.

Δεν ξέρω αν ο καλός συνάδελφος διακινδύνευσε να έχει και τετ α τετ με τον Μένιο Φουρθιώτη, ο επιφανής επιστήμων...
Λίγο προσοχή...

Σήμερα που γράφεται αυτό το άρθρο είδαμε και ένα ακόμα στοιχείο του ήθους των υπαλλήλων των φαρμακευτικών καρτέλ.

Χρησιμοποίησαν τον θάνατο του Γιώργου Τράγκα για να πιέσουν συναισθηματικά τον απλό κόσμο στην προώθηση των κακών σκευασμάτων, απο τα οποία η μη ΝΔ (διότι αυτό δεν είναι η ΝΔ ), αλλά και το ΚΙΝΑΛ , το ΠΑΣΟΚ, το ΚΚΕ ο ΜΕΡΑ21 αλλά και η μη Ελ. Λύση (σίγουρα όμως λύση για τα προβλήματα του ιδρυτή, καλό ταξίδι στην κόρη που θα σπουδάσει στο ΛΟΝΔΟΝ ΣΚΟΥΛ ΟΦ ΕΚΟΝΟΜΙΚΣ), κάτι περιμένουν. ΚΑΡΤΕΛ είναι αυτό. Τους έχει βάλει σε...αναμονή.

Ίσως να θέλουν να παρασημοφορηθούν και απο την ΠτΔ....

Η ηθική της Πωλητικής τους είναι αντίστοιχη της ηθικής του...αντιπροέδρου για τον οποίον βέβαια σίγουρα δεν γνώριζε ούτε η μία ούτε η άλλη διατελέσασα Πρόεδρος του ΣτΕ.

Αυτή η ηθική δεν μας αρμόζει.

Αυτό το περπάτημα δεν είναι δικό μας.

Όσο και αν κρύβονται πίσω απο κουστούμια, ψευδοτίτλους, στολές, στημένα ρεπορτάζ, πλαστικές και μπότοξ, η σαπίλα τους από κάτω αυξάνεται και πιέζει για να εκραγεί.

Έκλεισαν όχι τον κύκλο της πολιτικής τους, αλλά τον γύρο και κύκλο του νεκροταφείου.

Δεν θα τους δώσουμε την ευκαιρία να καλυφθούν πίσω απο τους αφελείς φετιχιστές που πιστεύουν πως με μια φωτογραφά με σημαίες και φαιοπράσινες, θα σταματήσουν το κακό που μας περιβάλλει. Γνωρίζουμε πολύ καλά, πως η ανηθικότητα των πολιτικών, τσακίζεται απο την ηθική της ψήφου, αρκεί να συνειδητοποιήσουμε πως στην Εθνική Δημοκρατία, τα βόλια είναι οι ψήφοι και τα καρυοφίλια είναι οι ψυχές, οι καρδιές και η λογική.

Θα πάρουν όλοι μαζί την απάντηση που τους αρμόζει στην κάλπη.

Ο Θεός να αναπαύσει την Ψυχή του Γιώργου Τράγκα.