Κρατάτε γερά !


Σε όσους απέμειναν όρθιοι: Καρτερία και Ευψυχία !

Πέμπτη 16 Ιουνίου 2022

Έξι νέα Rafale προσγειώνονται τον Οκτώβριο στην Τανάγρα [Θα προλάβουν;]

Και ενώ άρχισαν οι προετοιμασίες για τη δημιουργία δεύτερου ναυστάθμου στην Κρήτη με την κατασκευή πρώτα οικισμών για το προσωπικό και επέκταση της προβλήτας και όλα αυτά υπό την επίβλεψη του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ στρατηγού Κωνσταντίνου Φλώρου, το Πολεμικό Ναυτικό περιμένει έως το τέλος του έτους να παραλάβει τους «φονιάδες των υποβρυχίων», όπως λέγονται τα υπερσύγχρονα ανθυποβρυχιακά ελικόπτερα «Romeo». Αλλά και η Πολεμική Αεροπορία περιμένει νέα όπλα. Πρόκειται για άλλα 6 Rafale, που αναμένεται να προσγειωθούν στην Τανάγρα, έως το τέλος Οκτωβρίου. Έτσι σχηματίζονται δύο σμήνη Rafale (από έξι το καθένα), τα οποία πιθανόν οι περισσότεροι να μην το γνωρίζουν, αλλά έχουν ήδη βγει στο Αιγαίο. (μόνον που η «δουλειά» τους δεν είναι οι αναχαιτίσεις, αυτή τη «δουλειά» την κάνουν εξαιρετικά τα F-16, τα Mirage και τα Phantom). Ενώ έως το τέλος του χρόνου πιάνει «δουλειά» στο Αιγαίο και το F-16 Viper.

Και τρίτος ναύσταθμος στον Βόλο

Και κάτι ακόμα: Με γοργούς ρυθμούς κατασκευάζεται ακόμα ένας ναύσταθμος, ο τρίτος κατά σειρά, στον Βόλο για τα μεταγωγικά πλοία του Πολεμικού Ναυτικού. Προσέξτε, εκεί υπάρχουν πεδία βολής, αεροδρόμιο, ελικοδρόμιο και μία ταξιαρχία αερομεταφερόμενων (για οπουδήποτε εντός ή εκτός Ελλάδας) πεζοναυτών.

Τα πάντα, θυμίζουν τα εξοπλιστικά τού 1973 - 1974, λίγο πριν από την τουρκική εισβολή στην Κύπρο. Είχε προηγηθή και η απόσυρση τής «Μεραρχίας» (ενισχυμένη Ταξιαρχία ήταν) από την Κύπρο, το 1967 - 1968. Σήμερα, γίνεται αποστρατιωτικοποίηση των νήσων τού Ανατολικού Αιγαίου Πελάγους, μπροστά στα μάτια μας.
Οι προδότες, αποσύρουν από εκεί, υπερπολύτιμα βαρέα όπλα και πυρομαχικά και τα στέλνουν στην... Ουκρανία !!!


Τα έχουμε ξαναζήση όλα αυτά. Απλώς, ο λαός, ξεχνά...

«Εσχάτη Γραμμή Ανασχέσεως»