Κρατάτε γερά !


Σε όσους απέμειναν όρθιοι: Καρτερία και Ευψυχία !

Κυριακή 10 Ιουλίου 2022

Βαπτίζει και Ντονμέδες ο Σεραφείμ Πειραιώς λοιπόν, διότι πάνω σε αυτούς (και τους εδώ «Κρύπτο», τής Ελληνικής Δημοκρατίας) θα οικοδομηθή η επερχομένη ελεεινοτουρκική συνομοσπονδία και η επακόλουθη στυγνή τουρκο - ισραηλινή κατοχή. Καταλάβατε; Μόνον η «Εσχάτη Γραμμή Ανασχέσεως» τα γράφει αυτά - στα ίσα, «φόρα-παρτίδα» - και γι' αυτό τα δύο πρακτόρια τής «Ε»ΥΠ (προσοχή, σε εισαγωγικά το Εθνική) χυδαιολογούν, ψεύδονται, συκοφαντούν ασυστόλως. Ντονμέδες και Μαράνοι θα είναι η «συγκολλητική ουσία» τού κωλοχανείου που επέρχεται. Λίγα ιστολόγια απομείναμε να σάς τα λέμε... και γι' αυτό πληττόμεθα με τέτοια σφοδρότητα και ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΙΣΟΣ. Γνοφώδες μίσος, μη ελληνικό.


Περισσότερα, εδώ Κ Α Ι [εδώ Κ Α Ι εδώ] Κ Α Ι εδώ.


Εν τω μεταξύ, ο κρατικοδίαιτος - αργόσχολος τρομοκράτης (απειλεί με... «θανατηφόρο σκοτοδινίτιδα» / γι' αυτό άλλωστε προετοίμασε το έδαφος με τα περί... «διπλοεμβολιασμένου - τριπλοεμβολιασμένης»). Περιέλαβε δε και τον «Καταχανά»...

Η ελεεινοτουρκική συνομοσπονδία που λέμε (είναι ΚΑΙ η Κρήτη μέσα, φυσικά, διότι την θέλουν διακαώς, για στρατηγικό βάθος, οι Ισραηλινοί Χάζαροι, τα πρωτοξάδελφα των τουρκαλάδων...)