Κρατάτε γερά !


Σε όσους απέμειναν όρθιοι: Καρτερία και Ευψυχία !

Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2022

Η κρυφή στρατιωτική απειλή τού Ερντογάν, σε Λήμνο και Λέσβο


Ερντογάν, Τσαβούσογλου, Ακάρ και όλων των ειδών Τούρκοι αξιωματούχοι και αναλυτές απειλούν ανοιχτά, σταθερά και αδιάκοπα την Ελλάδα ότι «θα έρθουν κάποια νύχτα», αν η Ελλάδα δεν σταματήσει να εξοπλίζει τα νησιά.

Της Κύρας Αδάμ

Την ίδια στιγμή ο ΥΕΘΑ, ανέμελα και χαλαρά, πληροφορεί τον ελληνικό λαό ότι «έχουμε σταματήσει να μετράμε τις τουρκικές παραβιάσεις… Τις μετράμε υπό την έννοια ότι βγαίνει η στατιστική, αλλά δεν έχει νόημα… Οσες φορές έχουμε παραβίαση ή, πολύ χειρότερα, κάποιο θέμα υπερπτήσεων πάνω από το έδαφος, η Π.Α. είναι εκεί και αναχαιτίζει. Οσες φορές χρειαστεί και έτσι θα είναι πάντα».

Οι δηλώσεις αυτές αποδεικνύουν ότι για το ΥΕΘΑ οι τουρκικές παραβιάσεις σε καθημερινή βάση αποτελούν διαδικασία και ρουτίνα, κάτι που είναι εξόχως επικίνδυνο, διότι παρέχεται στην Τουρκία το στοιχείο του αιφνιδιασμού: Κάθε μέρα εισέρχονται στο FIR Αθηνών 2, 4, 6, 8 ή και περισσότερα τουρκικά αεροσκάφη, που αποτελούν καθημερινή διαδικασία και η Π.Α. τα αναγνωρίζει και ΔΕΝ τα αναχαιτίζει και συνήθως η αναγνώριση γίνεται μετά τις παραβιάσεις – και το βιολί αυτό συνεχίζεται.

Ωστόσο, οποιαδήποτε τουρκική προσπάθεια για κατάληψη νήσου της Συνθήκης της Λωζάννης είναι...

Η συνέχεια εδώ


88 ΣΔΙ και 98 ΑΔΤΕ, απόρθητα κάστρα











Πρόσωπα τού ιστολογίου «Εσχάτη Γραμμή Ανασχέσεως», είχαν την Τιμή να υπηρετήσουν, υπερήφανα, ΚΑΙ στην Λήμνο ΚΑΙ στην Λέσβο.
Σάς διαβεβαιώνουμε ότι, τα νησιά αυτά, ΔΕΝ ΠΕΦΤΟΥΝ. Θα γίνουν ο τάφος των τουρκαλάδων._

Αρκεί να μην τα αποστρατιωτικοποιήσουν οι προδότες και να μην συνεχισθή άλλο η... «φιλοξενία» των (ΔΗΘΕΝ... προσφύγων) εισβολέων - εποίκων λαθρο-ισλαμιστών...