Κρατάτε γερά !


Σε όσους απέμειναν όρθιοι: Καρτερία και Ευψυχία !

Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2023

Χατζηγώγος: Ο Κώστας Πλεύρης είχε χωρίσει με την επί μισό αιώνα σύζυγό του, Νίκη Λύτρα, πολύ πρίν η μητέρα του Θάνου Πλεύρη χάσει την ζωή της σε τροχαίο το σωτήριον έτος 2020!.. Μαθητριούλα και στην «Ελληνική Αγωγή» η Σιακαβάρα!

 Είχε χωρίσει ο Κώστας τη μαμά του Θάνου!

…Παρεμπιπτόντως προσθέτω ότι προ ημερών ο Άδωνις βγήκε σε τηλεοπτική εκπομπή και αποκάλυψε ότι η 49χρονη «αρραβωνιαστικιά» του 84χρονου «Πατριάρχη του Ελληνικού Εθνικισμού» Κώστα Πλεύρη, ευειδέστατη κυρία Τζόρτζια Σιακαβάρα, υπήρξε μαθήτριά του στην «Ελληνική Αγωγή», στα μαθήματα της Ρητορικής!.. Έτσι εξηγείται πώς η πανέμορφη Τζόρτζια σαγήνευσε τον «Πατριάρχη»: Είναι κι αυτή αρχαιοελληνίστρια και πήρε μαθήματα Ρητορικής από τον Άδωνι.

ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ, ο 46χρονος μοναχογιός του «Πατριάρχη», Θάνος Πλεύρης», βγήκε την περασμένη Παρασκευή 3/11 στην εκπομπή «Σούπερ Κατερίνα» του «Άλφα» και αποκάλυψε (δείτε εδώ https://tinyurl.com/nr4y23w9 ) το εξής συνταρακτικό που αγνοεί σύμπας ο Πατριωτικός Χώρος: Ο Κώστας Πλεύρης είχε χωρίσει με την επί μισό αιώνα σύζυγό του, Νίκη Λύτρα, πολύ πρίν η μητέρα του Θάνου Πλεύρη χάσει την ζωή της σε τροχαίο το σωτήριον έτος 2020!..

 Στην ίδια εκπομπή ο Θάνος Πλεύρης «μας κούφανε» λέγοντας πως φρόντισε να ενημερώσει την 14χρονη κόρη του ότι είναι ανιστόρητα fake news 

όλα αυτά που γράφει για τους Οβρηούς και το Ολοκαύτωμα ο παππούς Κώστας Πλεύρης, στο διαβόητο βιβλίο του «Εβραίοι όλη η Αλήθεια». Και το έκανε αυτό για να μη σταμπάρουν ως αντισημίτισσα την κόρη του στο σχολείο οι συμμαθητές της!!..

Κατάλαβες Αδωνάϊ;