Κρατάτε γερά !


Σε όσους απέμειναν όρθιοι: Καρτερία και Ευψυχία !

Κυριακή 2 Ιουνίου 2024

Μόνον ο Χατζηγώγος «έκραξε» τον πολιτικό απατεώνα Γιώργο Καρατζαφέρη

Θα τολμήσει άραγε να απαντήσει στον Χατζηγώγο ο νάρκισσος Καρατζαφέρης;

Το περασμένο Σαββατοκύριακο, στην γενέθλια γή της ηρωϊκής Ποταμιάς Αρκαδίας, η Οικογένεια Γιώργου και Σπύρου Καρατζαφέρη τέλεσε τα αποκαλυπτήρια της προτομής του προσπάππου τους, Θανάση Καρατζαφέρη, υποτιθέμενου υπασπιστή του Νικηταρά του Τουρκοφάγου, ο οποίος (υποτίθεται ότι…) έπεσε πολεμώντας ηρωϊκά δίπλα στον Παπαφλέσσα, τον Μάϊο του 1825 στην Μάχη στο Μανιάκι.
Εδώ (https://tinyurl.com/3puxvx9v) από το 7:00 μέχρι το 20:00 του βίντεο μπορείτε να δείτε αναλυτικό ρεπορτάζ από την σεμνή τελετή των Αποκαλυπτηρίων, όπως την έδειξε την περασμένη Δευτέρα στο «ΑΡΤ» η εκπομπή του ίδιου του Γιώργου Καρατζαφέρη. Παρόντες στην εκδήλωση ο υφυπουργός Οικονομικών, Νίκος Παπαθανάσης, ο γηραιός βουλευτής της Ν.Δ. Νικήτας Κακλαμάνης και ο Δήμαρχος Μεγαλοπόλεως Κώστας Μιχόπουλος, που έβγαλαν κι από έναν πύρινο λόγο για τον Μεγάλον αυτόν Ήρωα του 1821 που δόξασε την Ποταμιά και όλη την ηρωϊκή Αρκαδία. Παρών και ο μεγαλύτερος αδελφός Καρατζαφέρης, Σπύρος, σε αναπηρικό καροτσάκι λόγω ηλικίας (είναι 87 ετών, ενώ ο Γιώργαρος μόλις 77…).
Α, ρε μπαγάσα Καρατζαφέρη, μέχρι και δικό σου "GNTM" στην ΥΕΝΕΔ είχες...

Ως γνωστόν, ο Γιώργαρος ο Καρατζαφέρης διαφημίζει εδώ και καμμιά εικοσπενταριά χρόνια την ύπαρξη του ηρωϊκού προσπάπππου του, Θανάση Καρατζαφέρη, λέγοντας και ξαναλέγοντας πως έμεινε στην ιστορία για το εξής γεγονός: Στην Μάχη των Δολιανών (18 Μαΐου 1821) όπου ο Νικηταράς έσφαζε τους Τούρκους στο γόνατο και πήρε το όνομα «Τουρκοφάγος», κάποια στιγμή έσπασε το σπαθί του και δανείστηκε το σπαθί του υπασπιστή του, Θανάση Καρατζαφέρη! Στην ταμπέλα που έβαλαν κάτω από την αποκαλυφθείσα προτομή, αναφέρεται ότι ηρωϊκός Θανάσης, εκτός από τα Δολιανά και το Μανιάκι όπου έπεσε σε ηλικία 25 ετών ενώ η γυναίκα του ήταν γκαστρωμένη, έλαβε μέρος και στην Άλωση της Τριπολιτσάς (Σεπτέμβρης 1821).

Το πιό ωραίο που είπε ο Γιώργαρος την περασμένη Δευτέρα στο «ΑΡΤ» σχολιάζοντας την τελετή των αποκαλυπτηρίων της προτομής του προσπάππου του ήταν το εξής: Ο πρωτότοκος εγγονός του ο Γιώργος, βλέποντας όλη αυτή την εκδήλωση, ενδιαφέρθηκε και έψαξε στα ιστορικά βιβλία ποιος ήταν ο ηρωϊκός Θανάσης Καρατζαφέρης, το ίνδαλμα της Οικογένειας Καρατζαφέρη.

ΕΡΩΤΩ: Γιώργαρε Καρατζαφέρη, ποιοί ιστορικοί του Αγώνα του 1821 μνημονεύουν τον Ήρωα Θανάση Καρατζαφέρη, και μπόρεσε και τους διάβασε ο εγγονός σου; Εγώ ψάχνω εδώ και 25 χρόνια σε όλες τις βιβλιοθήκες του Ρωμέικου να ανακαλύψω κάποιο ίχνος του προσπάππου σου και δεν μπόρεσα να βρώ το παραμικρό. Ούτε σαν υπασπιστής του Νικηταρά αναφέρεται, ούτε ως νεκρός στο Μανιάκι, ούτε ως συμμετασχών στην Άλωση της Τριπολιτσάς.
Αδιαμφισβήτητα, μακράν, ο κορυφαίος πολιτικός απατεώνας των τελευταίων 203 ετών εν Ελλάδι...

Καθόλου δεν θα εκπλαγώ αν μάθω ότι ο Θανάσης Καρατζαφέρης είναι ένα παντελώς ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ πρόσωπο, που έπλασε η αχαλίνωτη φαντασία του Ιδρυτή του ΛΑΟΣ για να προσδώσει κάποιον τίτλο τιμής στην πληβείας καταγωγής Οικογένειά του. Είναι βέβαιον πως, ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ η παραμικρή αναφορά ιστορικού του Αγώνα για τον Θανάση Καρατζαφέρη, θα την τρώγαμε καθημερινώς στην «μάπα» από το «ΑΡΤ», και η μακαρίτισσα εφημερίδα «Α-1» (δημοσιογραφικό όργανο του ΛΑΟΣ την περίοδο 2003 – 2009) θα είχε επανειλημμένως δημοσιεύσει το ιστορικό ντοκουμέντο, ώστε να πειστεί κι ο τελευταίος «άπιστος Θωμάς» για το ηρωϊκό παρελθόν των Καρατζαφεραίων. Πάντως, Γιώργαρε, σού αξίζουν πολλά συγχαρητήρια που έπεισες τον νύν υφυπουργό Οικονομικών, τον νύν Δήμαρχο Μεγαλοπόλεως και έναν πρώην αντιπρόεδρο της Βουλής να μιλήσουν τόσο θερμά για τα υποτιθέμενα ηρωϊκά κατορθώματα του προσπάππου σου. Προσκυνώ, ρε μπαγάσα!..

Θεόδωρος Χατζηγώγος