Κρατάτε γερά !


Σε όσους απέμειναν όρθιοι: Καρτερία και Ευψυχία !

Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014

Παπούλιας: «...αυτά τα οποία επέρχονται σαν χιονοστιβάδες» !!! [Μία "Pax Turka" δηλαδή...] - Είναι όλα τόσο ολοφάνερα πλέον... Κάνουν «μπαμ» από χιλιόμετρα... Αμαχητί θέλουν να ξεπουλήσουν τα πάντα... Είναι κανονισμένα με ΑΡΙΣΤΟΤΕΧΝΙΚΟ τρόπο εδώ και πολλά πολλά χρόνια και «κολυμπούν» μέσα στην προδοσία όχι μόνον οι ΑΛΗΤΕΣ - ΠΡΟΔΟΤΕΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, αλλά και διπλωμάτες και στρατιωτικοί και... και... και... ΑΜΑΧΗΤΙ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ «ΝΤΟΥΦΕΚΙΑ», ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΩΝ ΟΠΛΩΝ. ΤΩΝ ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΜΕΝΩΝ ΟΠΛΩΝ...



Σε έκτακτη σύγκληση του Εθνικού Συμβουλίου Εξωτερικής Πολιτικής (διακομματική σύνθεση) προχώρησε η κυβέρνηση σε μία εξέλιξη που δείχνει ότι η κυβέρνηση στην παρούσα φάση βρίσκεται προ καταστάσεων τις οποίες δεν σκοπεύει να αντιμετωπίσει μόνη της ή εν πάση περιπτώσει θέλει να γνωρίζει και η αντιπολίτευση πώς έχουν τα πράγματα στο μετωπο με την Τουρκία.
Το Συμβούλιο θα το ενημερώσει ο ίδιος ο Ε.Βενιζέλος.
Την ώρα που στην ανατολική Μεσόγειο και στην κυπριακή ΑΟΖ  πλέει από σήμερα το αναβαθμισμένο κλάσης «Γλαύκος» 209/1100 υποβρύχιο «Πρωτεύς» (S-113) του ΠΝ, αλλά και δύο 24ωρα μετά τις ευθείες απειλές του Τούρκου προέδρου της Δημοκρατίας Ρ.Τ.Ερντογάν κατά ης Ελλάδας και της Κύπρου, των οποίων δέκτης έγινε ο Δ.Αβραμόπουλος στην μεταξύ τους συνάντηση, οι εξελίξεις κάθε άλλο παρά είναι θετικές.
Η Τουρκία γνωρίζει ότι...

Η συνέχεια  εδώ

Διαβάστε για τα χάλια μας εδώ κι εδώ