Κρατάτε γερά !


Σε όσους απέμειναν όρθιοι: Καρτερία και Ευψυχία !

Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2016

Σαουδική Αραβία, Κατάρ, Κουβέιτ, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, κτλ... Ψ Ο Φ Α Ν Ε Η Αγία Ρωσία και το Ιράν όμως, Α Ν Τ Ε Χ Ο Υ Ν !!! Εν τω μεταξύ, ημείς ενταύθα, συνεχίζομεν να Μ Α Λ Α Κ Ι Ζ Ο Μ Ε Θ Α, κανονικότατα...


H αμερικανική εμμονή για να χτυπήσει την ρωσική οικονομία κατεβάζοντας τεχνητά την τιμή του πετρελαίου έχει φέρει τους συμμάχους των ΗΠΑ στα πρόθυρα της οικονομικής κατάρρευσης και τα ΗΑΕ λαμβάνουν επείγοντα μέτρα σταματώντας τις εξαγωγές του "μαύρου χρυσού" σε μια απέλπιδα προσπάθεια να την ανεβάσουν, και την ίδια στιγμή ενόψει της εισόδου του ιρανικού πετρελαίου στις αγορές η ελβετική UBS προειδοποιεί: "Επενδυτές προσοχή αγοράστε χρυσό, έρχεται πτώση 30% στις μετοχές, ο 7ετής ανοδικός κύκλος στις αγορές έκλεισε..."
Ο πρωθυπουργός των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και αντιπρόεδρος της χώρας Mohammed Rashid Al Maktoum, ανακοίνωσε στο λογαριασμό του στο Twitter ότι...

Η συνέχεια εδώ

----------------------------------------

Ιδιαίτερα δυσμενή εξέλιξη και κατάληξη με "πινελιές" εξευτελισμού του ελληνικού κράτους είχε μια επιχείρηση σύλληψης Τούρκου δουλέμπορου στην περιοχή του Αγαθονησίου. 
Συνοψίζοντας τα πραγματικά γεγονότα, είχαμε την ακινητοποίηση σκάφους της ελληνικής ακτοφυλακής κατά τη διάρκεια καταδίωξης (προσάραξη ή βλάβη), την κλήση στο τουρκικό κέντρο έρευνας και διάσωσης από ελληνικής πλευράς (!!!) για να περισυλλεγούν οι επιβαίνοντες στο σκάφος Έλληνες ακτοφύλακες και να ρυμουλκυθεί το ίδιο το σκάφος και εν τέλει τον πανηγυρισμό των Τούρκων όπου έδειξαν ποιος κάνει κουμάντο στις αποστολές έρευνας και διάσωσης στην περιοχή με τη δημοσίευση σχετικού βίντεο αλλά και φωτογραφιών.
Το βίντεο πραγματικα είναι εξευτελιστικό για την ελληνική πλευρά...

Η συνέχεια  εδώ