Κρατάτε γερά !


Σε όσους απέμειναν όρθιοι: Καρτερία και Ευψυχία !

Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2016

ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗΝΕΣ - ΤΑ ΠΑΝΤΑ - ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ


Ένα καλοστημένο σχέδιο το οποίο άρχισε να παίρνει μορφή από τους πρώτους μήνες της διακυβέρνησης Σύριζα - Ανέλ, όταν οι Τούρκοι στο άκουσμα, ότι στην Ελλάδα πλέον, όχι μόνο κανένας λαθρομετανάστης δεν θα συλλαμβάνεται αλλά θα του δίνεται και από πάνω εξάμηνη άδεια παραμονής, οι διακινητές έκαναν πάρτυ αφού τα κέρδη τους αυξήθηκαν κατακόρυφα, πράγμα που αποδεικνύεται και από την ανεξέλεγκτη εισρροή λαθρομεταναστών.

Οι Τούρκοι διακινητές, ως γνωστόν, έχουν αφεθή από την Τουρκική κυβέρνηση για να μεταφέρουν λαθρομετανάστες στην Ελλάδα. Αυτό συνεβαινε πάντα .... με την σημαντική όμως διαφορά ότι οι λαθραίοι, που με τις προηγούμενες κυβερνήσεις κρατούνταν στα κέντρα κράτησης, αφέθηκαν ελεύθεροι και δόθηκε άδεια παραμονής τους στην χώρα.


Πολλοί ψηφοφόροι των Ανεξαρτήτων Ελλήνων περίμεναν ότι ο Καμμένος θα αντιδρούσε στο άκουσμα αυτής της είδησης και ότι θα έβαζε βέτο στον Τσίπρα. Όμως τα πράγματα εξελίχθηκαν εντελώς διαφορετικά, και ο Πάνος Καμμένος ανεχόταν και ανέχεται μέχρι και σήμερα ο,τιδήποτε προταθεί από τον Σύριζα.

Τα ανέχεται για την υπουργική καρέκλα; Ή απλά εκτελεί κι αυτός προσχεδιασμένες εντολές μαζί με τον Αλέξη Τσίπρα;

Η απαντήσεις έχουν δωθή κατά καιρούς από την «Αθέατη Γνώση» μέσα από διάφορα άρθρα που δημοσιεύσαμε στην ιστοσελίδα μας.

Η αρχή όπως προαναφέραμε, έγινε από την εντολή της Τασίας Χριστοδουλοπούλου να ανοιξει τα χερσαία και υδάτινα σύνορα της χώρας μας με δελεαστικές προοπτικές για τους λαθρομετανάστες.

Τα υπόλοιπα τα είχε αναλάβει ο Πάνος Καμμένος, που αν θυμάστε, ως υπουργός άμυνας πέρυσι τον Οκτώβριο του 2015 και συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Ναύαρχο Ευάγγελο Αποστολάκη ΠΝ, συναντήθηκαν στο μασονικό Στρατηγείο Συμμαχικών Δυνάμεων Ευρώπης (SHAPE) που βρίσκεται στη Μόνς του Βελγίου με τον Ανώτατο Στρατιωτικό Διοικητή του ΝΑΤΟ στην Ευρώπη Πτέραρχο Philip Breedlove.

Κατά τις συνομιλίες τους τονίστηκε ο γεωπολιτικός ρόλος της Ελλάδος στη Νοτιανατολική Πτέρυγα του ΝΑΤΟ, επισημάνθηκε η σημασία της χώρας μας ως παράγοντας σταθερότητας στην περιοχή και έγινε εκτενής αναφορά στο μεταναστευτικό και προσφυγικό ζήτημα.

Ώπα; 

Όπως επισήμανε ο Πτέραρχος Philip Breedlove είναι η πρώτη φορά που Έλληνας Υπουργός επισκέπτεται την έδρα της Συμμαχίας στα 63 χρόνια κατά τα οποία η χώρα μας είναι μέλος του ΝΑΤΟ.

Πρώτη φορά μετά από 63 χρόνια;

Εδω βλέπουμε ότι μετά από 63 χρόνια είναι η πρώτη φορά που επισκέπτεται την Εδρα Συμμαχίας του Νατο Ελληνας Υπουργός Αμυνας, και μάλιστα η επίσκεψη πραγματοποιείται για να συζητηθούν συν τοις άλλοις το μεταναστευτικό και προσφυγικό ζήτημα. Εκει όπως φαίνεται με πρόσχημα το μεταναστευτικό συζητήθηκε το θέμα της εμπλοκής του ΝΑΤΟ στα χωρικά μας ύδατα και η παράδοση του Αιγαίου.

Ολα ήταν προσχεδιασμένα! Ακόμη και ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης ΠΝ ο οποίος βρισκόταν μαζί με τον Καμμένο στην Εδρα Συμμαχίας του Νατο είναι ύποπτος για προδοσία - αφού αν θυμάστε σε άρθρο μας στην Αθέατη γνώση είχαμε γράψει, ότι αιφνιδιαστικά και χωρίς να έχουν γίνει άμεσες επίσημες ανακοινώσεις η συγκυβέρνηση Σύριζα Ανέλ αποφάσισε να διώξει τον πρώην Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Μιχάλη Κωσταράκο στις 15 Σεπτεμβρίου 2015 ο οποίος αποστρατεύθηκε αποκτώντας τον τίτλο του επίτιμου Αρχηγού Γενικού Επιτελείου Εθνικής Αμύνης και αυθημερόν ανακλήθηκε στην ενεργό υπηρεσία προκειμένου να αναλάβει την προεδρία της Στρατιωτικής Επιτροπής της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Στην θέση του, τοποθέτησαν τον Ευάγγελο Αποστολάκη, ο οποίος όπως φαίνεται θα τους έκανε τα χατίρια. Δεν είναι και λίγο να καταργείς εν μια νυκτί και με φτηνές δικαιολογίες το εθνόσημο από μανίκια, τσέπες και λοιπές χρήσεις πάνω από τις στολές των αξιωματικών οι οποίες κρίνονται "περιττές"σύμφωνα με το Γενικό Επιτελείο.

Την θέση του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ ανέλαβε ο Ευάγγελος Αποστολάκης από το Κυβερνητικό Συμβούλιο Εξωτερικών και Άμυνας (ΚΥΣΕΑ) το οποίο είναι το ανώτατο όργανο λήψης αποφάσεων σε θέματα εξωτερικής πολιτικής και εθνικής άμυνας στην Ελλάδα και είναι υπεύθυνο, μεταξύ άλλων, για την επιλογή των Αρχηγών των τεσσάρων Γενικών Επιτελείων των Ενόπλων Δυνάμεων (ΓΕΕΘΑ, ΓΕΣ, ΓΕΝ, ΓΕΑ) και για την επιλογή των Αρχηγών των Σωμάτων Ασφαλείας. Πρόεδρος του ΚΥΣΕΑ είναι ο πρωθυπουργός και μέλος του κυβερνητικού συμβουλίου ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας (Πάνος Κάμμενος).

Κάντε μια βόλτα κι από εδώ


Και σήμερα συνέβει αυτό με την παράδοση των κυριαρχικών δικαιωμάτων μας στο Αιγαίο. Ο Πάνος Καμμένος δήλωσε χθές από το βήμα της Βουλής ότι: "Τα ελληνικά κυριαρχικά δικαιώματα στο Αιγαίο και τα δικαιώματα έρευνας και διάσωσης έχουν απολύτως διασφαλιστεί κατά τις νατοϊκές επιχειρήσεις για την αντιμετώπιση του προσφυγικού και μεταναστευτικού προβλήματος."

Μπορείτε να τον πιστέψετε γνωρίζωντας το ποιόν του και τα ψέμματα που έχει αραδιάσει όλο αυτό το διάστημα που συγκυβερνάει μαζί με τον Αλέξη Τσίπρα;

Καθε του δήλωση και υπόσχεση έχει αναιρεθεί από την πραγματικότητα που βιώνουμε καθημερινά. Υπάρχουν μυστικές συνομιλίες και σύμφωνίες που αφορούν το θέμα της περιπολίας του ΝΑΤΟ στο αιγαίο τα οποία όπως δήλωσε ο Υπουργός δεν μπορούν να κοινοποιηθούν στον κόσμο.

Ο Τσίπρας τον Νοέμβριο του 2015 επισκέφτηκε την Τουρκία για να δώσει και τυπικά το ελεύθερο για νόμιμη εισβολή της Τουρκικής ακτοφυλακής στα Ελληνικά χωρικά μας ύδατα για κοινές περιπολίες, δήθεν με την μορφή συνεργασίας και με πρόσχημα το μεταναστευτικό.

Ο Τσίπρας, τον Οκτώβριο του 2015 είχε δηλώσει ότι: "Κοινές περιπολίες με τουρκικά πλοία στα ελληνικά χωρικά ύδατα δε μπορούν να υπάρξουν. Και πριν αλεκτωρ λαλησει τρις, ο Τσίπρας πηγαίνει στην Τουρκία για να μας πεί ο Νταβούτογλου ότι "το Αιγαίο πρέπει να γίνει θάλασσα συνεργασίας"

«Έχουμε έναν κοινό ορίζοντα τεσσάρων ετών, αλλά πρέπει να κάνουμε γρήγορα» τόνισε ο πρωθυπουργός. Αλήθεια, γιατί βιάζονται τόσο πολύ; Τίνος σχέδια εκτελούν αυτοί οι εντεταλμένοι προδότες που όρισαν για να κυβερνούν την πατρίδα μας;


Τέλος, ας δούμε συνοπτικά σε τίτλους τα γεγονότα που αφορούν την παράδοση του αιγαίου τα οποία συνέβησαν από την ημέρα της συγκυβέρνησης Σύριζα - Ανέλ:

1. Πάρθηκε απόφαση να απελευθερωθούν οι λαθρομετανάστες από τα κέντρα κράτησης

2. Δόθηκε χαρτί στους λαθραίους για 6 μήνες (και πλέον)  άδεια παραμονής στην χώρα. 

3. Απίστευτο λαθροτσουνάμι εισέρχεται από την Τουρκία στην Ελλάδα.

4. Εσπευσμένη αλλαγή ΓΕΕΘΑ από τον Καμμένο τοποθετώντας τον Ευάγγελο Αποστολάκη.

5. Οι αλλαγές στις στρατιωτικές στολές με αφαίρεση του εθνόσημου από τον Ευάγγελο Αποστολάκη.

6. Η απόφαση Καμμένου για περιπολίες του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο. 

7. Η συνάντηση του ΓΕΕΘΑ Ευάγγελου Αποστολάκη και Καμμένου στην Εδρα Συμμαχίας του ΝΑΤΟ για πρώτη φορά με τά από 63 χρόνια.

8. Η κατάρριψη στρατιωτικού ελικοπτέρου πρίν την απόφαση για περιπολίες του ΝΑΤΟ

9. Οι κοινές δηλώσεις Τσίπρα και Νταβούτογλου στην Τουρκία ότι "το Αιγαίο πρέπει να γίνει θάλασσα συνεργασίας".

Πηγή: Αθέατη Γνώση