Κρατάτε γερά !


Σε όσους απέμειναν όρθιοι: Καρτερία και Ευψυχία !

Πέμπτη 24 Μαρτίου 2016

Ξεκίνησε η ισλαμοποίηση (ΚΑΙ) τής Ελλάδος

Με στόχο την ενημέρωση των προσφύγων και μεταναστών που βρίσκονται στην Έλλαδα, η ΕΡΤ θα μεταδίδει καθημερινά δελτίο ειδήσεων στα αραβικά. 

Τόσο στην τηλεόραση, όσο το ραδιόφωνο και το διαδίκτυο, θα υπάρχουν ειδικές προσαρμοσμένες ειδησεογραφικές ενότητες στα αραβικά με όλες τις εξελίξεις από τα μέτωπα της κρίσης αλλά και τις πληροφορίες που αφορούν τους ανθρώπους που εγκατέλειψαν την πατρίδα τους και τώρα βρίσκονται εγκλωβισμένοι στους καταυλισμούς επί ελληνικού εδάφους.
Στην τηλεόραση της ΕΤ 1, μετά το τέλος των δελτίων ειδήσεων στις 15.00, 18.00 και 21.00 θα ακολουθεί το αραβόφωνο κομμάτι που μεταφράζει και εκφωνεί ο Ουαλίντ Ελιάς.
Κάτι αντίστοιχο θα συμβαίνει και στο ραδιόφωνο όπου από το...

H συνέχεια  εδώ
 -------------------------------
«Το Ισλάμ», είναι ήδη «κομμάτι της Γερμανίας»...

Πίεσαν και πιέζουν για να δημιουργούνται "κύματα" μεταναστών, αλλά τα τοποθετούν εκεί όπου τους βολεύει ...Στα κράτη-"στόχους" τους ...Στα κράτη που σήμερα λεηλατούνται από την αμερικανική Τάξη και τα δουλικά της ...Στα κράτη της Μεσογείου ...Στους λαούς που πρέπει ν' ανεχθούν την αλλαγή "ιδιοκτησίας" της πατρίδας τους και δεν πρέπει να αντιδρούν ...Στα κράτη που έπρεπε να τα "στριμώξουν", για να μπορεί η δική τους Γερμανία να τα "κατασπαράξει" για λογαριασμό τους ...Στα κράτη που έπρεπε να τα...

Η συνέχεια  εδώ