Κρατάτε γερά !


Σε όσους απέμειναν όρθιοι: Καρτερία και Ευψυχία !

Δευτέρα 16 Μαΐου 2016

ΠΡΟΣ ΕΠΙΤΕΛΙΚΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΓΕΕΘΑ ΚΑΙ ΑΣΔΕΝ: ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΑΝΤΟΥ !!! ΚΑΙ ΣΤΗ ΛΕΣΒΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΧΙΟ, ΑΛΛΑ ΠΡΟ ΠΑΝΤΟΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙΩΤΙΚΟ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑ ΜΕΓΙΣΤΗΣ [ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ - ΡΩ - ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ] !!!

Οι φόβοι για “θερμό επεισόδιο” στο Αιγαίο εκφράζονται ολοένα και περισσότερο το τελευταίο διάστημα, ακόμη και από τον επικεφαλής της ελληνικής διπλωματίας Νίκο Κοτζιά. Οι λόγοι, τουλάχιστον οι προφανείς γιατί μπορεί να υπάρχουν και άλλοι που δεν έχουν γίνει γνωστοί, είναι η αναβάθμιση των ποιοτικών χαρακτηριστικών της τουρκικής προκλητικότητας και οι εχθρικές κινήσεις της Άγκυρας στο Αρχιπέλαγος.
Από σήμερα και για δύο ημέρες οι Τούρκοι ξεκινούν στο Αιγαίο την αεροναυτική άσκηση “Λευκή Θύελλα”...

H συνέχεια εδώ

-----------------

ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ, ΑΛΛΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗ ΡΩ ΚΑΙ ΤΗ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ. ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΕΡΙΣΠΑΣΜΟΙ ΣΕ ΕΒΡΟ - ΖΟΥΡΑΦΑ - ΟΙΝΟΥΣΣΕΣ - ΨΑΡΑ - ΙΚΑΡΙΑ - ΦΟΥΡΝΟΥΣ - ΑΡΚΟΥΣ - ΦΑΡΜΑΚΟΝΗΣΙ ΚΤΛ ΦΥΣΙΚΑ, ΑΛΛΑ Η ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ, ΕΙΝΑΙ Ο Κ Α Τ Α Π Ρ Ω Τ Ο Σ ΣΤΟΧΟΣ.

ΤΕΛΟΣ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΝ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ (ΜΕ ΑΠΟΒΑΣΕΙΣ Ή ΑΕΡΑΠΟΒΑΣΕΙΣ ΚΤΛ) ΠΑΡΑ ΜΟΝΟΝ ΝΑΥΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΟΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΙ.


ΣΑΣ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΑ ΞΑΝΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΤΑ ΞΑΝΑ - ΞΑΝΑΓΡΑΦΟΥΜΕ, ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ... «ΜΑΘΗΜΑ» ΦΥΣΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΤΙ ΜΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΕΧΘΟΥΜΕ... «ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ». ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ... «ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ». ΤΣΙΠΡΑ - ΚΑΜΜΕΝΕ (ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ 298 ΤΗΣ [Β]ΟΥΛΗΣ) ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ, ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΤΑ Π Α Ν Τ Α.

ΚΑΠΟΙΟΙ (ΚΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΡΚΕΤΟΙ) ΑΠΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ (ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΦΥΣΙΚΑ) ΠΟΥ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΣ.

«ΕΣΧΑΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΑΝΑΣΧΕΣΕΩΣ»