Κρατάτε γερά !


Σε όσους απέμειναν όρθιοι: Καρτερία και Ευψυχία !

Παρασκευή 5 Αυγούστου 2016

«Σπάει καρύδια» η ΑΜΟΡΦΩΣΙΑ των υπουργών τού ΣΥΡΙΖΑ

Του Σάββα Καλεντερίδη

Στο χθεσινό μας άρθρο αναφερθήκαμε στην θρησκεία των Γεζιντί και στις απηνείς διώξεις που υφίστανται από τους μουσουλμάνους, οι οποίοι γίνονται θανατηφόρα εργαλεία αρρωστημένων εγκεφάλων της θρησκευτικής τους ηγεσίας εναντίον οποιουδήποτε δεν είναι σαν κι αυτούς.
Μάλιστα, ειδικά για τους Γεζιντί, υπάρχει τεράστιο μίσος εναντίον τους, γιατί η θρησκευτική ηγεσία των μουσουλμάνων τους θεωρεί ως λάτρεις της «θρησκεία τους διαβόλου», ως ρυπαρά όντα που θα πρέπει να πάψουν να υπάρχουν επί της γης.
Ενώ η 3η Αυγούστου θεωρείται μαύρη επέτειος της γενοκτονίας των Κούρδων Γεζιντί, μια γενοκτονία της οποίας ιθύνων νους είναι ο ίδιος ο Ερντογάν και οι τζιχαντισές του Ι.Κ. εκείνοι που την υλοποίησαν, την ίδια μέρα είδαμε να εξελίσσεται στην Ελλάδα του κ. Αλέξη Τσίπρα και της κ. Τασίας Χριστοδουλοπούλου, μια πτυχή της γενοκτονίας των Γεζιντί, ευτυχώς με πιο ήπια μέσα.
Να εξηγήσουμε το πώς και το γιατί.
Ενώ μια δράκα πολιτικά και ιστορικά αμόρφωτων πολιτικών και «ακτιβιστών» του ΣΥΡΙΖΑ, άνοιξε τα σύνορα της πατρίδας μας, δημιουργώντας μείζον πρόβλημα στην ίδια μας τη χώρα και στην Ε.Ε., ένα πρόβλημα που...

Η συνέχεια εδώ