Κρατάτε γερά !


Σε όσους απέμειναν όρθιοι: Καρτερία και Ευψυχία !

Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2017

Δερματάς προς Καμμένο, επί τη ευκαιρία των δύο ετών τής συγκυβερνήσεως...Κάντε «κλικ» κι εδώ

«Σύντροφε» Πάνο Καμμένε,

Κάθε πρωΐ, από τη συχνότητα τού ραδιοσταθμού "Real" και την εκπομπή του Τράγκα, σε ακούω να λες ότι: «Εγώ φοράω παντελόνια και τα τιμώ. Ούτε ΝΕΚΡΟΣ δεν θα συνεργασθώ με κόμμα Μνημονιακό».
Δεν θα κρίνω εγώ τα λεγόμενά σου, διότι δεν γνωρίζω το πώς εσύ εκτιμάς τα παντελόνια σου. Απλώς, σού θυμίζω ότι, παντελόνια φορούν και γυναίκες και άνδρες ομοφυλόφιλοι. Ο καθένας από αυτούς, τα τιμά με τα δικά του κριτήρια. Γνωρίζω τα δικά μου παντελόνια και για τις πράξεις μου κρίνομαι από το κοινό, αν και πώς τα τιμώ. Δεν θα ψήφιζα δηλαδή «ΠΑΡΩΝ», όπως ψήφισες εσύ, κατά την ψηφοφορία του νόμου περί συμβιώσεως ομοφυλοφίλων και την υιοθεσία των παιδιών. Ακόμη περισσότερο, θα διέγραφα από το κόμμα μου τον υφυπουργό Παιδείας Κ. Ζουράρι και τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο των ΑΝ.ΕΛ. Παπαχρηστόπουλο οι οποίοι ψήφισαν «ΝΑΙ» σε όλα. Η λαϊκή ρήση λέει: «Κίναιδοι και παλληκάρια, γίνανε μαλλιά - κουβάρια».
Εκτός από παντελόνια, φοράς - σε κάθε ευκαιρία - και στολή παραλλαγής όλων των όπλων και των ειδικών δυνάμεων, με τη δικαιολογία ότι, είσαι ο προσωρινός προϊστάμενός τους.
Αυτό, κρίνεται οριακά, για το αν έχεις το δικαίωμα δηλαδή, μιας και ΔΕΝ υπηρέτησες ούτε ως έφεδρος στις ειδικές δυνάμεις. Ξεπέρασες όμως κάθε όριο τάξεως και λογικής, με το να επιτρέψεις ή και να υποδείξεις στη σύζυγό σου, δικηγόρο στο επάγγελμα, να φορέσει κι εκείνη στολή παραλλαγής και να θρονιαστεί δίπλα στον αρχηγό των Ενόπλων Δυνάμεων, εντός στρατιωτικού ελικοπτέρου, προφανώς κατά την πραγματοποίηση στρατιωτικής ασκήσεως.Αυτό, δεν είναι δικαίωμά σου ΄«ΣΥΝΤΡΟΦΕ», γιατί εμένα του πολίτη, που συμβαίνει να είμαι και πρόεδρος του κόμματος της Ελληνικής Λαϊκής Δεξιάς και έχω δώσει αιώνιο όρκο υπηρετήσεως της Πατρίδος, με προσβάλλει τα μέγιστα.
Αν εφαρμόζεις το ρητό «Η γυναίκα του Καίσαρος δεν αρκεί να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται», έχεις κάνει μεγάλο λάθος στην ερμηνεία του.
Νόμιμα ενήργησες όταν την εξουσιοδότησες ως δικηγόρο, να καταθέσει εναντίον μου δύο μηνύσεις. Η πρώτη είναι συκοφαντική δυσφήμιση δια του Τύπου, που λόγω αυτοφώρου, διανυκτέρευσα στο κρατητήριο της ΓΑΔΑ, φωτογραφήθηκα, δακτυλοσκοπήθηκα, παρουσιάστηκα στον Εισαγγελέα και στο Αυτόφωρο, αλλά ΑΥΤΗ δεν παραβρέθηκε και δόθηκε αναβολή της δίκης. Ούτε στη δεύτερη δίκη παρουσιάστηκε ΑΥΤΗ, αλλά ούτε και στην τρίτη αναβολή παρουσιάστηκε.
Όλες αυτές οι αναβολές, ζητήθηκαν από την μεριά σου «ΣΥΝΤΡΟΦΕ».
Η νέα ημερομηνία εκδικάσεως του αυτοφώρου, ορίσθηκε για την 20ή Μαρτίου 2017. Έχεις τη δυνατότητα να εξουσιοδοτήσεις δικηγόρο, να δικάσει τη σχετική υπόθεση με τη μήνυσή σου. Τιμιώτερο, θα είναι να παραβρεθεί η ήδη εξουσιοδοτημένη από εσένα δικηγόρος σύζυγός σου, που την κατέθεσε.
Εσύ, αποκλείεται να παραβρεθείς, γιατί δεν έχεις τα κότσια να με αντικρύσεις κατάματα.
Εδώ είναι τα τιμημένα παντελόνια.
Φόρεσέ τα κι έλα ενώπιον του Δικαστηρίου.
Έχουμε να πούμε πολλά και εκτός της μηνυτήριας αναφοράς σου...
Το νούμερο της υποθέσεως, δεν το γνωρίζω.
Πάντως, δεν θα είμαι εγώ.

Ο αδελφός της μητέρας σου
Ιωάννης Δερματάς
πρόεδρος της ΕΛ. ΛΑ. ΔΕΞΙΑ
6976627632