Κρατάτε γερά !


Σε όσους απέμειναν όρθιοι: Καρτερία και Ευψυχία !

Τρίτη 28 Μαρτίου 2017

Μαρτ - ίνης μαλάκα μου... Μαρτ - ΙΝΗΣ... Εντάξει; Καλά ξυπνητούρια...


Περισσότερα, εδώ, εδώ, εδώ, εδώ, εδώ...


Διαβάστε εδώ, εδώ...
Ανώνυμος είπε...
Εβραίος είσαι από την πλευρά της μητέρας σου...
Η ονοματοδοσία πηγαίνει από τον πατέρα στα παιδιά... Και ο Παπανδρέου ήταν Εβραίος απ'τη μάνα του.
Άρα τα ονόματα δεν έχουν σημασία γιατί δεν σημαίνουν οτι κάποιος είναι οπωσδήποτε Εβραίος και δεν εννοώ τα καραμπινάτα εβραϊκά. Ούτε τα μικρά τους ονόματα είναι πάντα εβραϊκά, αν και είναι ισχυρή ένδειξη.

Δεν είναι πολλοί οι Εβραίοι. Είναι κολαούζοι της εξουσίας και αναρριχώνται στα αξιώματα σαν τα φίδια. Πολλοί είναι οι Έλληνες φίλε, καθότι Έλληνας και γεννιέσαι και γίνεσαι με την κατάλληλη παιδεία. Αν αρχίσει να μαθαίνει και ελληνικά ο κόσμος, τότε να δεις Έλληνες.
Παναγιώτης
28 Μαρτίου 2017 - 12:17 π.μ.

Ανώνυμος είπε...
Για να τελειώνουμε μ'αυτά, Εβραίος είναι ο καθένας που μπαίνει στα χωράφια της πολιτικής και της σόουμπιζ, ασχέτως καταγωγής. Όποιος ανακατεύεται με τη διαφθορά και την κυριαρχία εις βάρος του συνανθρώπου του, είναι Εβραίος, ασχέτως καταγωγής. Όποιος θέλει να είναι εξουσία και να τυρρανά τους ανθρώπους, είναι Εβραίος, ασχέτως καταγωγής.
Όποιος όμως είναι λάτρης της αλήθειας και της δικαιοσύνης είναι Έλληνας. Όποιος διαδίδει τη γνώση παντού, αντί να την κλειδώνει σε στοές και μυστικές λέσχες είναι Έλληνας. Όποιος πιστεύει σε ένα λαμπρό μέλλον για όλη την ανθρωπότητα, είναι Έλληνας. ΑΥΤΑ μας διαφοροποιούν, ούτε τα ονόματα ούτε η φυλετική καταγωγή.
Παναγιώτης
28 Μαρτίου 2017 - 12:52 π.μ.