Κρατάτε γερά !


Σε όσους απέμειναν όρθιοι: Καρτερία και Ευψυχία !

Δευτέρα, 16 Απριλίου 2018

Άλλη μια φορά για το " KORAL ", για να το εμπεδώσουμε - «Επανάλειψις, μήτηρ πάσης μαθήσεως» γαρ, για να μην «σάς κουνιέται» κανένας φούστης - κερ#τάς !

Η Τουρκία ανέπτυξε νέο σύστημα ηλεκτρονικού πολέμου

Το σύστημα Koral είναι το αποτέλεσμα μιας ανεξάρτητης ανάπτυξης της Τουρκίας. Ο κατασκευαστής ισχυρίζεται ότι το εύρος τιμών είναι 100 χιλιόμετρα, αν και δεν επιβεβαιώνεται από οποιαδήποτε άλλη πηγή.

Ami Rojkes Dombe | 2/03/2016 Επικοινωνία με τον συγγραφέα

Η Τουρκία έλαβε επίσημα το πρώτο της σύστημα Koral EW από την Aselsan στις 22 Φεβρουαρίου. Πηγή: SSM
Η Τουρκική Πολεμική Αεροπορία έλαβε ένα νέο ηλεκτρονικό σύστημα πολέμου με το όνομα Koral, το οποίο ανέπτυξε η τουρκική εταιρεία Aselsan, όπως ανέφερε ο δικτυακός τόπος Janes.com.

Το Koral είναι σε θέση να αναζητήσει, να παρακολουθήσει, να αναλύσει, να ταξινομήσει και να βρει την κατεύθυνση πολλών συμβατικών και σύνθετων τύπων σημάτων ραντάρ. Έχει επίσης την ικανότητα να μπλοκάρει, να εξαπατά και να παραλύει εχθρικά ραντάρ. Μπορεί είτε να ρυθμιστεί ώστε να ανταποκρίνεται αυτόματα σε εχθρικά σήματα είτε μπορεί να παρουσιάζει προτεινόμενες επιλογές σε έναν χειριστή.

Το σύστημα Koral αναπτύχθηκε στο πλαίσιο του Land Based Stand-off Jammer System, το οποίο ανατέθηκε τον Ιούλιο του 2009. Το σύστημα περιλαμβάνει τέσσερα ηλεκτρονικά συστήματα υποστήριξης (ED) και ένα ηλεκτρονικό σύστημα επίθεσης (ET), το καθένα τοποθετημένο σε φορτηγό 8x8. Τα οχήματα μπορούν να απέχουν έως και 500 μέτρα το ένα από το άλλο, επικοινωνώντας μέσω καλωδίων οπτικών ινών. Το σύστημα αναφέρεται ότι έχει εύρος λειτουργίας 100 km, αν και αυτό δεν επιβεβαιώθηκε από άλλη πηγή.