Κρατάτε γερά !


Σε όσους απέμειναν όρθιοι: Καρτερία και Ευψυχία !

Σάββατο 18 Αυγούστου 2018

Το λούμπεν ξεσάλωμα, ενός αμερικανολάγνου πατριώτου...

Γιατί η Ελληνική Δημοκρατία, πρέπει να γίνη, λέει, η... 51η πολιτεία των ΗΠΑ
Greek Spirit
19-08-2018

Από τις 21 Αυγούστου 2018 η Ελλάδα θα πρέπει να βρει υποκατάστατο των δόσεων της Τρόικας στις ΄΄διεθνείς αγορές΄΄΄,
Με απλά λόγια η Ελλάδα θα πρέπει πουλάει χρεόγραφα σε διάφορους ΄΄επενδυτές΄΄ και hedge funds Το χρεόγραφο σε άυλη ή υλική μορφή, είναι ένας τίτλος ο οποίος αποδεικνύει ότι ο αγοραστής του ή ο κάτοχος του, έχει δώσει ένα ποσό στην Ελλάδα και με την λήξη του χρεογράφου αναμένει να πάρει πίσω αυτό το ποσό μαζί με τόκο. Τα ελληνικά ομόλογα είναι σκουπίδια εφόσον αντιπροσωπεύουν μια ρημαγμένη χώρα και οικονομία. Με άλλα λόγια ο αγοραστής δεν έχει την απόλυτη εξασφάλιση ότι μετά από πέντε ή δέκα χρόνια που θα έρθει η ώρα να πάρει πίσω τα εφτά του με τόκο, ότι θα υπάρχει ελληνική οικονομία και ότι το ελληνικό κράτος θα είναι σε θέση να του επιστρέψει τα χρήματα. Οι επενδυτές που θ αγοράσουν ελληνικά ομόλογα ακριβώς επειδή εκτίθενται σε ρίσκο απαιτούν περισσότερο τόκο . Και εκεί είναι που εισερχόμαστε σε φαύλο κύκλο επειδή ο υψηλός τόκος δεν κάνει απλά την έκδοση ομολόγων και την πώληση τους αδύνατη αλλά και επειδή και πέρα από την αδυναμία ευρέσεως χρημάτων για το κράτος η όλη αυτή ιστορία τοποθετεί την χώρα σε καθεστώς επικείμενης χρεοκοπίας .Αυτό συνέβη και το 2008-10 , αυτό θα συμβεί και τον Νοέμβριο του 2018.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ετοιμάζει την απόδραση της με εκλογές πριν την καταστροφή, όσο αιωρείται στην ατμόσφαιρα η δήθεν ΄΄καθαρή έξοδος ΄΄από τα μνημόνια.
Η επόμενη κυβέρνηση (προφανώς της ΝΔ) θα αναγκασθεί να ξανακαλέσει επίσημα την Τρόικα η οποία αυτή την φορά θα πάρει μέτρα όπως οι οριζόντιες απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων ανάμεσα τους και ιατροί-στρατιωτικοί-εκπαιδευτικοί, την οριζόντια μείωση των κρατικών δαπανών σε υγεία-ασφάλεια-υποδομές - πρόνοια. Η τρόικα θα έχει επιτέλους την ευκαιρία για το οριστικό κλείσιμο των μικρομεσαίων επιχειρήσεων με την ολοκλήρωση του φορολογικού πογκρόμ. Το κενό που θα δημιουργηθεί στην αγορά θέλουν να καλύψουν οι γερμανικές πολυεθνικές και οι επιδοτούμενοι ΄΄παράτυποι μετανάστες΄΄
Η κυβέρνηση που θα υποστεί και θα εφαρμόσει όλα αυτά θα πέσει μέσα σε λίγους μήνες. Η Ελλάδα θα βρίσκεται στο απόλυτο χάος με κύριο χαρακτηριστικό εκτός από την ακραία φτώχεια και την υπολειτουργία του δημοσίου τομέα ακόμα και σε τομείς που αφορούν την άμυνα και την αστυνόμευση.
Επειδή στην αναμπουμπούλα χαίρεται ο λύκος, η Ρωσία η οποία συστηματικά τα τελευταία δεκαεπτά χρόνια ΄κάνει πλύση εγκεφάλου στους Ελλαδίτες και Κύπριους, θα εκμεταλλευτεί τις πρακτορικές της υποδομές σε θρησκευτικούς και επιχειρηματικούς κύκλους για να εγείρει θέμα διαδοχής της πολιτικής νομενκλατούρας από ένα εκκλησιαστικό ιεράρχη, από μια εκκλησιαστική προσωπικότητα της επιλογής της Ρωσίας η οποία τα τελευταία χρόνια τον έχει κυριολεκτικά ΄΄ χρυσώσει ΄΄ με χρήμα. Παράλληλα η Ρωσία θα εντείνει την προπαγάνδα τη με την προφητειολογία η οποία και έχει πείσει τους Έλληνες ότι α. θα χρεοκοπήσουν(κάτι που θα έχει ήδη συντελεσθή) β. ότι θα προκληθεί ΄΄πολιτειακή ανωμαλία (κάτι το οποίο θα προκαλέσουν οι Ρώσοι και οι σύμμαχοι τους οι Τούρκοι μέσω των τζιχαντιστικών πυρήνων που έχουν εισχωρήσει στην χώρα και γ. και σπουδαιότερο, ότι η Τουρκία θα επιτεθεί για να καταλάβει δύο ελληνικά νησιά του Αιγαίου αλλά.... ότι δεν θα πρέπει να ανησυχούμε και να καθίσουμε ήσυχοι διότι ο Πούτιν θα έρθει να μας σώσει...Και πράγματι η Τουρκία θα αλωνίζει στην κυπριακή ΑΟΖ και το ανατολικό Αιγαίο όπου δεν θα διστάσει να δημιουργήσει ένα θερμό επεισόδιο με ναυτικό αποκλεισμό δύο νησιών.
Η Τουρκία όσα οικονομικά πλήγματα και να υποστεί έχει την αδιάλειπτη τροφοδοσία πετρελαίου από Ιράν και αερίου από Ρωσία ενώ εμείς με την διάλυση και την χρεοκοπία δεν θα έχουμε την δυνατότητα να εισάγουμε πετρέλαιο ούτε για τις Έ.Δ.
Οι Ρώσοι διακινούν τις προφητείες περί παρσίματος ελληνικών νησιών από τους Τούρκους για τα οποία δεν χρειάζεται να ανησυχούμε και να μην πολεμήσουμε ακριβώς για να έχουν ήσυχο το κεφάλι τους ότι δεν θα αντιδράσουμε και δεν θα φέρουμε σε δύσκολη θέση την Τουρκία που είναι και ΄σύμμαχος της Ρωσίας. Η Ρωσία θέλει την Τουρκία να καταλαμβάνει νησιά του κέντρο-ανατολικού Αιγαίου για να αποφύγει τον στραγγαλισμό της σε περίπτωση που αυξήσουμε τα χωρικά ύδατα μας από 6 σε 12 μίλια κάτι που θα μπλοκάρει την κάθοδο του ρωσικού στόλου σε Σουέζ και Ινδικό Ωκεανό
Εάν η Κύπρος είχε ενωθεί με την Ελλάδα πριν το 1974 τότε οι Τούρκοι θα το σκέφτονταν δίπλα για να εισβάλουν σε αυτή. Ο πρ. Μακάριος ήταν αυτός ο οποίος είχε εργασθεί για την αποτροπή της ένωσης. Οι Ρώσοι ποτέ δεν ξέχασαν ότι στον Ελλαδικό χώρο που ομοιάζει με αυτόν της Μ. Ανατολής ένας ιεράρχης μπορεί να οδηγήσει τον λαό στον λάθος δρόμο εάν έχει πολιτικές φιλοδοξίες. Γι' αυτό και φροντίζουν χρόνια τώρα να τρέφουν τις πολιτικές φιλοδοξίες διαφόρων , ελάχιστων ωστόσο, θρησκευτικών παραγόντων τους οποίους και τροφοδοτούν με ζεστό χρήμα ενώ παράλληλα προετοιμάζουν την κοινή γνώμη με την προπαγάνδα των - αυτοεκπληρούμενων - προφητειών.
Στο επερχόμενο ξέσπασμα του οικονομικού χάους λόγω αδυναμίας εξόδου στις αγορές , ο εγχώριος θρησκευτικός παράγοντας των Ρώσων θα έχει το χρήμα τόσο για να αναδείξει και να εδραιώσει την όλο και αναβαθμισμένη παρουσία του ως αντιπολίτευση του πολιτικού συστήματος αλλά και ως μεγάλος ευεργέτης των φτωχών και αδύναμων.Παράλληλα ο ΄΄εκλεκτός΄΄ των Ρώσων θα καθησυχάζει το πλήθος σχετικά με την επιθετικότητα των Τούρκων κάνοντας χρήση των δήθεν προφητειών σχετικά με την σωτηρία μας ή από το ΄΄Ξανθό Γένος''.

Όσοι πιστεύουν την προπαγάνδα των προφητειών του πράκτορα της KGB Πούτιν τότε γνωρίζουν και την προφητεία που θέλει την Τουρκία να διαμελίζεται σε τρία μέρη. Όλα τα κράτη διαμελίζονται όλες οι αυτοκρατορίες, η Βυζαντινή σε 1000 χρόνια, η Οθωμανική σε 600, η Ρωμαϊκή σε 500. Ωστόσο όσοι περιμένουν μακάριοι την Τουρκία να διαλυθεί τώρα είναι θύματα της προπαγάνδας της Ρωσίας .
Την Τουρκία βοηθάει και θα βοηθάει οικονομικά το Κατάρ και η Κίνα. Το Κατάρ αποτέλεσε με την Σαουδική Αραβία τον προστάτη του καθεστώτος Ερντογάν από το 2003.Το Κατάρ είναι η χώρα που πατρονάρει και διευθύνει την Ισλαμική Αδελφότητα την σαλαφιστική μυστικιστική οργάνωση που έχει ως όραμα την επικράτηση του Ισλάμ σε όλο τον κόσμο .Η οργάνωση πρωτοεμφανίστηκε στην Αίγυπτο το 1928 και μετά από 90 χρόνια έχει να επιδείξει θαυμαστή αντοχή και επιρροή στον ισλαμικό κόσμο.
Ο μέντορας του Ερντγοάν, ο Νετσμεντίν Ερμπακάν , ήταν ο πολιτικός ο οποίος έδωσε βήμα στην Ισλαμική Αδελφότητα στην Τουρκία υπό την κάλυψη του κίνημα τος του ΄΄Πολιτικού Ισλάμ΄΄ που δεν είναι τίποτα άλλο από την εφαρμογή των ιδεωδών της Ισλαμικής Αδελφότητας στην καθημερινή πολιτική αλλά και κοινωνική και οικονομική ζωή. Την σκυτάλη πήρα ο Ερντογάν ο οποίος από το 2003 χρηματοδοτούνταν από την Σαουδική Αραβία η οποία είχε τότε αναλάβει την διεύθυνση της οργάνωσης. Παρόλο που η Σαουδική Αραβία είναι μια μεγάλη σε έκταση χώρα με πληθυσμό εννέα εκατομμυρίων , με την πάροδο των χρόνων και την κακή διαχείριση της βασιλικής της οικογένειας έχασε τα σκήπτρα της ηγέτιδας χώρας του Αραβικού κόσμου από το Κατάρ το οποίο αν και έχει την έκταση και τον πληθυσμό της Κύπρου κατάφερε με τα κεφάλαια του να αναλάβει το πατρονάρισμα των Αράβων και της Μουσουλμανικής Αδελφότητας , αλλά και του Ερντογάν. Το Κατάρ ακόμα και σήμερα, μέσα Αυγούστου του 2018,συνεχίζει να δωρίζει στην Τουρκία δεκάδες δις δολαρίων προκειμένου ο Ερντογάν να αντέξει τις κυρώσεις των ΗΠΑ .

Το Κατάρ είναι υποχρεωμένο να τροφοδοτεί την Τουρκία με ζεστό χρήμα για πολλούς αναπόφευκτους λόγους. Ο πρώτος είναι ότι το Κατάρ μα την βοήθεια των ΗΠΑ δημιούργησε το Ισλαμικό Κράτος το οποίο και προκάλεσε την έντονη ανάμειξη της Ρωσίας και του Ιράν στον συριακό πόλεμο. Όταν το Ισλαμικό Κράτος έχασε τον πόλεμο από την Ρωσία και το Ιράν, το Κατάρ έμεινε εκτεθειμένο. Το Κατάρ είναι μια σουνιτική χώρα που διαθέτει τα τρίτα μεγαλύτερα κοιτάσματα αερίου στον κόσμο, τα οποία βρίσκονται στον Περσικό Κόλπο. Το πρόβλημα είναι ότι και το Ιράν έχει παρόμοια κοιτάσματα στον Περσικό και μάλιστα εφάπτονται με αυτά του Κατάρ. Το Ιράν είναι σιϊτικό κράτος, η ηγέτιδα δύναμη των σιϊτών σε όλο τον κόσμο και το Κατάρ έχει κάθε λόγο να φοβάται το Ιράν , ειδικά όταν μοιράζεται τα ίδια θαλάσσια σύνορα και τα ίδια υποθαλάσσια κοιτάσματα με αυτό.
Όταν η Ρωσία κέρδισε τον πόλεμο της Συρίας και το Ισλαμικό Κράτος ανάγκασε το Κατάρ να υποταχθεί .Εάν το Κατάρ δεν υποτάσσονταν τότε θα έπρεπε μεσοπρόθεσμα να αντιμετωπίσει τον σύμμαχο της Ρωσίας, το σιϊτικό Ιράν.
Ωστόσο η Ρωσία έδωσε και ανταλλάγματα στο Κατάρ για την υποταγή του. Το πρώτο ήταν η εξασφάλιση του από επιθετική ενέργεια του Ιράν, εφόσον Ιράν-Τουρκία-Ρωσία και Κατάρ θα ήταν σύμμαχοι πλέον. υπό την αιγίδα του Πούτιν
Το δεύτερο αντάλλαγμα ήταν η αποστολή τουρκικών στρατευμάτων στο Κατάρ για να το προστατεύσουν από την επιθετικότητα της Σαουδικής Αραβίας η οποία μάλιστα έχει προσχωρήσει άνευ όρων στην Αμερικανική σφαίρα επιρροής. Το Κατάρ θα χρησιμοποιεί την επίσης σουνιτική Τουρκία ως το στρατιωτικό σκέλος του.
Το τρίτο όφελος του Κατάρ από την προσχώρηση στο ρωσικό άξονα ήταν ότι θα μπορούσε ανενόχλητο να συνεχίζει να στηρίζει το καθεστώς Ερντογάν και το πολιτικό ισλάμ που πρεσβεύει..
Ο Ερντογάν όταν έχει ανάγκη απευθύνεται στην Ρωσία η οποία είναι ο εγκέφαλος της σπείρας .Η Ρωσία διατάζει τον ταμία της συμμορίας, το Κατάρ, να δώσει ζεστό χρήμα στην Τουρκία. Παράλληλα η Ρωσία ζητάει από το Ιράν να συνεχίσει να τροφοδοτεί την Τουρκία με πετρέλαιο. Το αέριο το έχει αναλάβει η Ρωσία.

Η Τουρκία μπορεί να πέσει σε οικονομική κρίση αλλά σε κάθε περίπτωση θα έχει τα μέσα να διατηρήσει την λειτουργία των Ενόπλων Δυνάμεων της και του κράτους
Η μόνη λύση είναι η απόλυτη ευθυγράμμιση μας με τις ΗΠΑ .

Σε λίγους μήνες η Τουρκία θα αποχωρήσει από το ΝΑΤΟ και με κινεζικά και καταριανά κεφάλαια θα ασχοληθεί εντατικά με την αναβάθμιση του ΄΄ΙΣΛΑΜΙΚΟΎ ΝΑΤΟ΄΄ , της στρατιωτικής συμμαχίας που έχει εξαγγελθεί από το 2016 και αποτελείται από σουνιτικές χώρες όπως το Πακιστάν-Μπαχρέιν-Μαρόκο-Αζερμπαϊτζάν-Κατάρ-Μαλαισία και άλλες.
Την ραχοκοκαλιά του συνασπισμού αυτού αποτελούν το Πακιστάν και η Τουρκία, δυο χώρες με μεγάλες και ικανές στρατιωτικές δυνάμεις οι οποίες ωστόσο προτού προχωρήσουν στην αληθινή και ουσιαστική αναβάθμιση της συμμαχίας θα πρέπει πρώτα να έρθουν σε οριστική ρήξη με τις ΗΠΑ, κάτι το οποίο θα εξαρτηθεί από την Ρωσία η οποία θα πρέπει να είναι ικανή να παρουσιασθεί ως προστάτης.
Στην περίπτωση του Πακιστάν η Ρωσία θα χρησιμοποιήσει την Κίνα. Η Κίνα και το Πακιστάν έχουν πολλά κοινά σημεία και μάλιστα από το 2010 έχουν συνάψει πρωτόκολλα στρατιωτικής συνεργασίας. Ένα από αυτά προβλέπει την ελεύθερη διέλευση των κινεζικών Ε.Δ με τα όπλα τους από το χερσαίο οδικό δίκτυο του Πακιστάν με κατεύθυνση το Ιράν (που και αυτό είναι σύμμαχος της Κίνας ως ο μεγαλύτερος προμηθευτής πετρελαίου ) και το Ιράκ.
Η Ελλάδα θα πρέπει να αφήσει τις προφητείες και την ομφαλοσκόπηση για να γλυτώσει την ανασκολόπιση. Η μόνη διέξοδος μας είναι όχι μόνο η απόλυτη ευθυγράμμιση μας με το ΝΑΤΟ και τις ΗΠΑ αλλά ακόμα και η έξοδος από το Ευρώ και η υιοθέτηση του δολαρίου ως νομίσματος.
Πρέπει να ξεφύγουμε από το Δ Ράιχ της Ε.Ε. Η Ελλάδα διαθέτει πλουτοπαραγωγικούς πόρους και γεωπολιτική αξία την οποία δεν είναι σε θέση να υπερασπισθεί μόνη της Ούτε είναι σε θέση να αυτοκυβερνηθή. Η απαλλαγή μας από το σάπιο πολιτικό σύστημα δεν μπορεί να γίνει με αυτοκάθαρση, είμαστε ανίκανοι, το έχουμε αποδείξει με κάθε τρόπο γενεές τώρα.
Την στιγμή που η Τουρκία και η Ρωσία οργανώνονται σε συμμαχία με γεωπολιτικό, διπλωματικό, οικονομικό και ενεργειακό βάθος που φθάνει μέχρι την Κίνα και την Αφρική, εμείς ασχολούμαστε με το πως θα εξοντώσουμε την τρίτη ηλικία, πως θα παρεμποδίσουμε τους νέους να εργάζονται και να γεννάνε, πως θα τους διώξουμε στο εξωτερικό, πως θα αποπληρώσουμε τα δάνεια στην Γερμανία και όλα αυτά ελπίζοντας για σωτηρία στην ρωσική προπαγάνδα των προφητειών που δεν έχουν καμία σχέση ούτε με το θρησκευτικό δόγμα αλλά κυρίως με τα όσα έχουν πει οι προορατικοί Άγιοι Πατέρες μας.

Πηγή: https://hellenicsunrise2.blogspot.com/2018/08/51.html