Κρατάτε γερά !


Σε όσους απέμειναν όρθιοι: Καρτερία και Ευψυχία !

Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2019

Άλλο Σερβία κι άλλο (ΑΝΘ-)«Ελληνική» Δημοκρατία τού κάθε Ραχωβίτσα...


Ιανουάριος 8, 2019. 19:21

Τρεις Αλβανοί κλείστηκαν στη φυλακή στη Σερβία, επειδή έγραφαν στα αυτοκίνητα που ήταν καλυμμένα με χιόνι τη συντομογραφία ‘UÇK’ (Ushtria Çlirimtare e Kosovës- απελευθερωτικός στρατός του Κοσσυφοπεδίου).

Όπως αναφέρει η σερβική «Νόβοστι» πρόκειται για τους Αλβανούς Ίμπα Μπαϊράμιν (20), Σπρεσόν Μπαϊράμιν (22) από το Βελιγράδι και Ντάνιελ Κρουεζίουν (25) από την Πρίζρεν.

Η εφημερίδα ‘Βέτσερνι Νόβοστι’ αναφέρει ότι τις πρώτες πρωινές ώρες της 7ης Ιανουαρίου στο Βελιγράδι, στην οδό ‘Κόστα Νάγκι’ στη συνοικία Μιρίγεβο, οι Αλβανοί πήραν κατά σειρά τα σταθμευμένα οχήματα γράφοντας επάνω στο χιόνι «UÇK). Κάτοικοι της περιοχής ειδοποίησαν την αστυνομία και συνελήφθησαν.
Οι τρεις Αλβανοί έλαβαν ποινή 55 ημερών στη φυλακή.

Balkan Web
--
The Hellenic Information Team
========================================
Tην είδηση, την διαβάσαμε στο ιστολόγιο «Διόδοτος», το οποίο, την σχολίασε ως εξής:
«Σερβία: Συλλήφθησαν και φυλακίστηκαν για 55 ημέρες, Αλβανοί που έγραψαν στο χιόνι «UCK». Στην Ελλάδα τους αφήνουν να καίνε ελληνικές σημαίες και τους κατατάσσουν στον Ελληνικό Στρατό!»
Αυτά, στη Σερβία...
=======================================
Εδώ όμως, στην Ελλάδα, γίνονται άλλα...
Τότε, «σκάει μύτη» η γκόμενα...
..μια ψυχοπαθής πράκτωρ τού Ραχωβίτσα με τα blog της... Η γυναίκα αυτή πάσχει από Μοχθηρό Ναρκισσισμό, με συμπτώματα (ενίοτε) Διπολικής Διαταραχής - Ο Ραχωβίτσας την έστειλε σε εμένα τον Ιούλιο τού 2011 και με βασάνισε μέχρι και τον Ιανουάριο τού 2016 - Όταν πήρα χαμπάρι ότι ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΡΕΛΛΗ, η τύπισσα ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΙ ΤΟΥ ΡΑΧΩΒΙΤΣΑ, πέντε τουρκαλβαναριά με χτύπησαν έξω από το σπίτι μου - Σε αυτή τη χώρα ζούμε φίλες και φίλοι αναγνώστες... Α, η τύπισσα, παρίστανε ότι είχε (και) Ρωσικές ρίζες... Στοχοποιήθηκα από τον Ραχωβίτσα, διότι το ιστολόγιό μου αγαπά το Ρωσικό Έθνος και τον Ρωσικό Πολιτισμό... Αυτό, τού ήταν αρκετό για να με βασανίση...