Κρατάτε γερά !


Σε όσους απέμειναν όρθιοι: Καρτερία και Ευψυχία !

Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2019

Δεν είναι όλοι τζιχαντιστές οι σκ@το-αφγανοί που κουβαλά στην ψωροκώσταινα η Μοσσάντ εδώ και 15 χρόνια ρε «Ίχνος»... Είναι κάτι, το ΑΚΟΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ: Πρόκειται περί ΧΑΖΑΡΩΝ !!! ΧΑΖΑΡΩΝ !!! Ναι κυρίες και κύριοι: Κ Α Ι ΧΑΖΑΡΟΙ είναι αυτοί που μάς στέλνουν οι σιωνιστές από εκεί. Γι' αυτό άλλωστε αλληλο - σφάζονται με τα πακιστάνια, παντού, μέσα στη χώρα μας... Το ιστολόγιο «Εσχάτη Γραμμή Ανασχέσεως», το έχει ξαναγράψη, αλλά... είπαμε... Ουδείς (σχεδόν) μάς δίνει σημασία... Οι περισσότεροι νεοέλληνες, μάς γράφουν στους όρχεις τους και οι περισσότερες νεοελ Ε Ε Ι Ν ίδες στα αιδοία τους... Μόνον τα πρακτοράκια τού Ραχωβίτσα ασχολούνται (όχι και τόσο ΣΟΒΑΡΑ) μαζί μας... Όχι και τόσο σοβαρά, διότι... τους παίρνουμε χαμπάρι (είναι ΚΑΙ μ@λ@κες συν τοις άλλοις...)



Περισσότερα, εδώ.


Εθνοτικές ομάδες στο Αφγανιστάν


Παστούν 42% (εκτίμηση 2004 - 2014) 38 - 55% (εκτίμηση προ τού 2004)
Τατζίκοι 27% (εκτίμηση 2004 - 2014) 26% (εκτίμηση προ τού 2004)
Χάζαροι 8% (εκτίμηση 2004 - 2014) 9 - 10% (εκτίμηση προ τού 2004)

Περισσότερα, εδώ KAI OΠΩΣΔΗΠΟΤΕ εδώ.
Υπάρχουν περίπου 2,5 εκατομμύρια Χάζαροι στο Αφγανιστάν, σε γενικό πληθυσμό 32 εκατομμυρίων κατοίκων...
Τον ΚΑΤΑΠΡΩΤΟ Χάζαρο από το Αφγανιστάν στην Ομόνοια, τον παρουσίασε πριν από 13 - 14 χρόνια η Άννα Παναγιωταρέα (ποια άλλη;) σε εκπομπή της. Αυτή, βρισκόταν στο στούντιο και είχε στείλη κάποια ρεπόρτερ στην Ομόνοια, που εντόπισε έναν Αφγανό, ο οποίος τής δήλωσε... Χαζάρ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ).
Τον ρώταγε μετά αυτή, από το στούντιο, διάφορα...
Έτσι μάθαμε κι εμείς (όσοι προσέχαμε το τι ακούγαμε και το τι παρακολουθούσαμε και... «δεν παίζαμε το λιλί μας») ότι, υπάρχουν ΙΟΥΔΑΪΚΟΥ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΟΣ ΑΦΓΑΝΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ (στον ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΝΟΝΑ μάλιστα).
Από τότε, φτάσαμε... εδώ (και πού 'στε ακόμη...)

«Εσχάτη Γραμμή Ανασχέσεως»