Κρατάτε γερά !


Σε όσους απέμειναν όρθιοι: Καρτερία και Ευψυχία !

Τετάρτη 6 Μαΐου 2020

Προβληματισμός για κάποια... «μπατριωτικά μπλόγκια»...


Τις τελευταίες ημέρες, κάνουν κάποιες πάρα πολύ «περίεργες» αναρτήσεις... Ανέκαθεν ήταν... «περίεργα», αλλά τώρα πια το έχουν παραχ@ση...
Το αξιοπρόσεκτο δε, είναι ότι, δρουν... «κουρδισμένα», όλα μαζί. Σαν να έλαβαν κάποια πρόσφατη... «διαταγή».
Η «Εσχάτη Γραμμή Ανασχέσεως», παρακολουθεί το φαινόμενο, λίαν προσεκτικώς. Θα επανέλθουμε στο θέμα.

Να προσέχετε και να 'χετε τον νου σας, διότι... «γίνονται διάφορα». Οι διαταγές που έλαβαν, όχι απλώς «μυρίζουν», αλλά... «σκυλοβρωμοκοπούν»... αμερικανίλα και... νατοΐλα. Κάτι πολύ μεγάλο έρχεται απ' ό,τι φαίνεται (και δεν είναι βεβαίως μόνον... οι εκλογές τού Μητσοτάκουλα). «Βρωμοκοπά» ανωμαλία εσωτερική και εξωτερική και θέλουν τους αγνούς πατριώτες σε σύγχυση και... «παράλυτους».
Σαν να θέλουν να «σκάσουν» κάποια πράγματα (εθνικά και εσωτερικής ασφαλείας) και οι πατριώτες να βρίσκονται σε... παραζάλη.

Οι αναγνώστες μας, καλούνται να παραμείνουν ψύχραιμοι και προσηλωμένοι απαρεγκλίτως στα Εθνικά Ιδεώδη και Ιδανικά τής Φυλής μας.
Κρατείστε τα νάματα των προγόνων μας και μην παρασυρθείτε από διάφορες σειρήνες που στήνουν μυστικές υπηρεσίες και αργυρώνητα παρακρατικά στοιχεία.
Κάποιοι, πάνε να δημιουργήσουν... «θόρυβο», «αταξία», «αμφιβολία», «σύγχυση», στην πλέον ακατάλληλη ώρα. Κρατείστε αγέρωχα τις θέσεις σας και μην λοξοδρομήσετε ούτε χιλιοστό από αυτά που γνωρίζετε και τηρείτε μέχρι σήμερα.
Εφαρμόστε αυτά που διδαχθήκαμε από τους παππούδες μας και τους γονείς μας. Κατά τα πάτρια και ειωθότα. Κάτι άλλα, «περίεργα», που γράφουν κάποιοι, δεν αρμόζουν σε Έλληνες. Είναι ανθελληνικά.

«Εσχάτη Γραμμή Ανασχέσεως»