Κρατάτε γερά !


Σε όσους απέμειναν όρθιοι: Καρτερία και Ευψυχία !

Τρίτη 7 Ιουλίου 2020

Μιλάμε για γερή δόση μπατριωτίλας και καφρίλας... Για σκληρή βαρβαρότητα... [Άλλο ένα σχόλιο από το panusis.blogspot.com/2020/07/blog-post_4.html ...]



Anonymous 6 Ιουλίου 2020 - 2:35 π.μ.

Ο άνθρωπος φαίνεται να έχει σοβαρό πρόβλημα.Είναι εμμονικός. Νομίζει πως τον κυνηγάνε και θέλουν να τον βγάλουν από τη μέση λες και είναι κάποιος σημαντικός, επειδή το μπλόγκ του είναι 1.445ο στη βαθμολογία της Αλέξα. Αν δηλαδή κυνηγάνε αυτόν τότε τί θα πρέπει να πούν άλλοι σημαντικότεροι και με μεγαλύτερη αναγνωσιμότητα μπλόγκερς του πατριωτικού χώρου; Στις 10 δημοσιεύσεις που κάνει, οι 5 είναι αναδημοσιεύσεις άλλων μπλόγκς και οι άλλες 5 παραληρήματα για τον Ραχωβίτσα, τη γκόμενα που τον παράτησε και τους ασφαλίτες που τον "κυνηγάνε" για τις "αποκαλύψεις" του.
Ποιές αποκαλύψεις δηλαδή......
Κάντε «κλικ» εδώ
Οι περισσότερες από αυτές τις "αποκαλύψεις", απλά τις ψυχανεμίστηκε και υπάρχουν μόνο μέσα στο μυαλό του. Μας έχει πρήξει π.χ. με τους ματατζήδες που δήθεν είναι ξένοι στρατιώτες της SEEBRIG γιατί κρατάνε τις ασπίδες ανάποδα!
Βέβαια ποτέ για καμία από αυτές τις "αποκαλύψεις" του δεν μας εχει δώσει ούτε ένα στοιχείο που να τεκμηριώνει τους ισχυρισμούς του. Ισα ίσα που με τις βλακείες που έχει γράψει κατά καιρούς έχει δημιουργήσει πρόβληματα στον πατριωτικό χώρο. Γιατί υπάρχουν κάποιοι που πιστεύουν τα παραληρήματά του και κάνουν κινήσεις που ντροπιάζουν ολόκληρο τον χώρο. Θυμάστε το κάζο που πάθαμε με τον Ρουμάνο διοικητή των Μ.Α.Τ στο Πισοδέρι που τελικά αποδείχθηκε Θεσσαλονικιός;
Κάντε «κλικ» εδώ
Θυμάστε με τον λαθρομετανάστη διαδηλωτή που καθόταν στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη, στη διαδήλωση για την Μακεδονία, που τελικά αποδείχθηκε Έλληνας; Και τα δύο αυτά ντροπιαστικά περιστατικά ήταν αποτέλεσμα δημοσιεύσεων ατόμων σαν τον esxatianasxesi, που βλέπουν παντού φαντάσματα.
Μπορεί σήμερα να σας επαινεί Κύριε Πανούση, αλλά θα το δείτε, σε λίγο καιρό θα αρχίσει να σας ανεβοκατεβάζει προδότη και πράκτορα, γιατί έτσι κάνει πάντα με όποιον διαφωνήσει μαζί του ή δεν του δώσει τη σημασία που νομίζει ότι του αξίζει.
Δεν έχετε αναρωτηθεί ποτέ πως γίνετε αφού το μπλόγκ του είναι τοσο ψηλά στα ranking και που κάθε μέρα συκοφαντεί και στοχοποιεί την πρώην του και τον Ραχωβίτσα, κατά τα άλλα να μην τον ακουμπάει ο νόμος; Δύο τινά μπορεί να συμβαίνουν: Είτε έχει διασυνδέσεις στην δικαιοσύνη και την αστυνομία - πράγμα που δεν το νομίζω - είτε έχει κάποιο χαρτί το οποίο του δίνει το ακαταλόγιστο.
Εχθές έκανε μια αναδημοσίευση από το anatropitora, για τον Τράμπ που "υπόσχεται τον τερματισμό τού αμφιλεγόμενου προγράμματος των ψεκασμών". Και ο δεινός αυτός ερευνητής που κάνει μεγάλες αποκαλύψεις, δεν μπήκε καν στον κόπο να ψάξει εάν αυτή η είδηση ισχύει! Με 30 δευτερόλεπτα ψάξιμο βρίσκει κανείς αμέσως πως η "είδηση" αυτή είναι τρολλιά. Ο anatropitora, δίνει πηγή του άρθρου του από κάτω. Η πηγή είναι το gishgallop.com, μια σατυρική ιστοσελίδα. [Σημείωση ιστολογίου «Εσχάτη Γραμμή Ανασχέσεως»: Κάντε «κλικ» εδώ]
Κάντε «κλικ» εδώ
Και δεν είναι η μόνη φορά που τσιμπάει και αναδημοσιεύει τέτοια άρθρα-σκουπίδια.Το κάνει κατά κόρον και αποπροσανατολίζει πολλούς που πάνε και πιστεύουν τα όσα ανεβάζει στο μπλόγκ του.Το αποτέλεσμα; Να γελάει μαζί μας το κάθε μπολσεβίκικο σκουπίδι!
Σας το λέω γιατί στο παρελθόν και εγώ πίστευα σε αυτά που έγραφε ο esxatianasxesi.
Μέχρι που κατάλαβα πως ο άνθρωπος έχει σοβαρό πρόβλημα.
Καλό είναι κάτι τέτοια παρανοϊκά στοιχεία να τα απομακρύνουμε γιατί μόνο κακό,ντροπή και διχόνοια σπέρνουν στον χώρο με τα γραφόμενά τους.

Περισσότερα, εδώ.